ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λέει το Twitter για την άνοδο της τιμής στη βενζίνη

Το Twitter σχολίασε την τρομακτική αύξηση της τιμής στην βενζίνη!
Τι λέει το Twitter για την άνοδο της τιμής στη βενζίνη

Σε απόγνωση βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες που βλέπουν την τιμή στην βενζίνη όσο και στο πετρέλαιο να έχει φτάσει στο ζενίθ με τις προβλέψεις να μιλούν για τρομακτική αύξηση τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα ο πρόεδρος της της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασμάτογλου, η τιμή της βενζίνης αναμένεται να φτάσει στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης στα 2,5 ευρώ ανά λίτρο σε μια πρόβλεψη που θα οδηγήσει τους Έλληνες σε τέλμα.

Την ίδια στιγμή παρατηρήθηκε μια τεράστια αύξηση περίπου 20 λεπτών στο πετρέλαιο κίνησης και στο πετρέλαιο θέρμανσης ενώ όπως σημείωσε στα μεγάλα αστικά κέντρα το πετρέλαιο θέρμανσης πωλείται πλέον στα 1,65.

Φυσικά όλες αυτές οι εξελίξεις που προκαλούν την δικαιολογημένη αγωνία για το μέλλον έφεραν την αντίδραση των χρηστών του Twitter που σχολίασαν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο την άνοδο της τιμής στη βενζίνη, την ώρα που η Ελληνική Κυβέρνηση ετοιμάζει νέα επιδότηση στα ΜΜΕ.

Δείτε τι λέει το Twitter για την άνοδο της τιμής στη βενζίνη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι λέει το Twitter για την άνοδο της τιμής στη βενζίνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.