ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Άρης: Άλλη ομάδα με τον Χερμάν Μπούργος

Ο Μάρντις επέλεξε ενδεκάδα με δύο πλέι μέικερ τους Μπουχαλάκη και Καρβάλιο, η οποία επιλογή τον είχε δικαιώσει στο παρελθόν.
Ολυμπιακός – Άρης: Άλλη ομάδα με τον Χερμάν Μπούργος

Ολυμπιακός – Άρης: Άλλη ομάδα με τον Χερμάν Μπούργος, με τις δύο ομάδες να επιλέγουν το 4-3-2-1.

Ο Μάρτινς επέλεξε ενδεκάδα με δύο πλέι μέικερ τους Μπουχαλάκη και Καρβάλιο, η οποία επιλογή τον είχε δικαιώσει στο παρελθόν (σ.σ. και το έλεγα πως ταιριάζει στον Ολυμπιακό).

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως ο Ολυμπιακός του Καραϊσκάκης δεν θα είχε σχέση με τον Ολυμπιακό του Βικελίδης.

Το καλό n του Άρη οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη τελική στο 21′ ενώ στο 28′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ.

Η πρώτη τελική του Ολυμπιακού ήταν στο 23′ ενώ στο 40′ χάθηκε το πέναλτι για τον Ολυμπιακό από τον Ελ Αραμπί.

Ασίστ Καρβάλιο και γκολ του Σισέ, με τον Πορτογάλο να έχει κλειστεί καλά από τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι είχαν προσαρμοστεί στο να τον περιορίσουν.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου την θέση του Μασούρα πήρε ο Αγκιμπού Καμαρά, μια αλλαγή που σε γενικές γραμμές κρίνεται επιτυχημένη.

Το σύστημα έμεινε το ίδιο ενώ στο 47ο λεπτό ήρθε το δοκάρι του Ολυμπιακού.

Στο 63ο λεπτό είχαμε τις τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό με Βαλμπουενά, Μαντί Καμαρά και Τικίνιο. Βγήκαν ο Μπουχαλάκης, ο Καρβάλιο και ο Ροντρίγκεζ.

Το σύστημα του Ολυμπιακού γύρισε σε 4-4-2.

Και ο Χερμάν Μπούργος άλλαξε το σύστημα του Άρη από το 69ο λεπτό και μετά σε 4-2-3-1.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή τα τελευταία λεπτά ενώ το χαμένο πέναλτι του Ελ Αραμπί δεν τον πτόησε να αναλάβει την εκτέλεση και του δεύτερου πέναλτι, το οποίο ήταν και επιτυχημένο, το οποίο και οδήγησε στη νίκη του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός έδειξε την προσωπικότητά του και πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έκανε γρήγορα τις αλλαγές του ενώ εντύπωση προκάλεσε ο καλό στήσιμο του Άρη.

Ο Χερμάν Μπούργος έδειξε πως στήνει καλά την ομάδα του, ενώ έχει σε τέσσερα ματς τρεις νίκες και μία πολύ δύσκολη ήττα (αυτή με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης).

Ευχάριστη νότα επίσης οι οπαδοί του Άρη στο γήπεδο, μετά από πολύ καιρό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Άρης: Άλλη ομάδα με τον Χερμάν Μπούργος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.