ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι: Η πρώτη επίσημη πρόταση αγοράς έρχεται από την Σαουδική Αραβία και «ζαλίζει»

Επιχειρηματικός όμιλος με έδρα την Σαουδική Αραβία προσφέρει 2,7 δισεκατομμύρια λίρες για να αναλάβει την Τσέλσι!
Τσέλσι: Η πρώτη επίσημη πρόταση αγοράς έρχεται από την Σαουδική Αραβία και «ζαλίζει»

Την ώρα που η Τσέλσι στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάει εξαιρετικά, τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η επόμενη μέρα της, η οποία δεν αποκλείεται να έχει σφραγίδα… Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει επισημοποιήσει πως ο σύλλογος μπαίνει σε πωλητήριο, με τους τραπεζικούς λογαριασμούς να «παγώνουν», ενώ ο ένας μετά τον άλλο χορηγό κάνει φτερά.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο δημοσιογράφος, Μπεν Γιάκομπς ,υπάρχει η πρώτη πρόταση στη βρετανική κυβέρνηση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πρόκειται για προσφορά που έρχεται από επιχειρηματικό όμιλο του Ριάντ, ο οποίος προτίθεται να καταθέσει πρόταση 2,7 δισεκατομμυρίων.

«Επιβεβαιώνω πως η Saudi Media Group κατέθεσε πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών για να αγοράσει την Τσέλσι. Ο Μοχάμεντ Αλκερέιχι είναι φαν της Τσέλσι και ηγείται ενός ιδιωτικό κονσόρτιουμ. Δεν έχει κάποιους άμεσους κυβερνητικούς δεσμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσέλσι: Η πρώτη επίσημη πρόταση αγοράς έρχεται από την Σαουδική Αραβία και «ζαλίζει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.