ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια!

Νέες εκρήξεις κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού εργοστασίου στη Ζαπορίζια αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις καταγράφονται κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Την ώρα που οι επιθέσεις στην Ουκρανία συνεχίζονται για 19η μέρα σήμερα με τους βομβαρδισμούς πολυκατοικιών να συγκλονίζουν, oι ρωσικές δυνάμεις ανατίναξαν εκρηκτικά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, όπως αναφέρει η εφημερίδα Kyiv Independent.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για βομβαρδισμούς, ή κάποια άλλη πολεμική επιχείρηση, με την κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας της Ουκρανίας, Energoatom, να ανακοινώνει ότι τα εκρηκτικά εξερράγησαν κοντά στον κύριο αντιδραστήρα του ουκρανικού εργοστασίου που ελέγχεται από τη Ρωσία και ότι αναμένονται περισσότερες εκρήξεις.

Όλα αυτά τη στιγμή που υπάρχει νέος φόβος για το πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ, ενώ οι Ρώσοι διέλυσαν και την ουκρανική βάση που λέγεται ότι πήγαιναν τα όπλα του ΝΑΤΟ προς τους Ουκρανούς.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.