ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Κοράκι – Διαιτησία: Γκρίνιαξαν και οι μεν και οι δε στο «Καραϊσκάκης»(vid)

Κοράκι - Διαιτησία: Ολυμπιακός και Άρης εξέφρασαν παράπονα στον διαιτητή Μανούχο!
Κοράκι – Διαιτησία: Γκρίνιαξαν και οι μεν και οι δε στο «Καραϊσκάκης»(vid)

Κοράκι – Διαιτησία: Γκρίνιαξαν και οι δύο στο Φάληρο – Γιατί διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός, τι παράπονα είχε ο Άρης!

Κοράκι – Διαιτησία: Και το… Άνω γαργαρά νερά – Τρία ξεριζωμένα να έπαιζαν και να είχε τρία πέναλτι, ένας χαμούλης θα γινόταν! Πόσο μάλλον σε Ολυμπιακός – Άρης. Διαιτητής ο διεθνής Βαγγέλης Μανούχος. Είχε παίξει και το ματς των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια.

Τότε δεν είχε δώσει κανένα πέναλτι. Το βράδυ της Κυριακής τα έδωσε μαζεμένα.

Για τις αναλύσεις των φάσεων, εντός της ημέρας στον «Έλεγχο Διαιτησίας» στο sportime.gr.

O διεθνής ρέφερι πήγε τρεις φορές στην άσπρη βούλα. Το πρώτο το πήρε πίσω, το δεύτερο το έπιασε ο Κουέστα και το τρίτο το έβαλε ο Ελ Αραμπί.

Η τελευταία του υπόδειξη έκανε έξαλλους τους ποδοσφαιριστές του Άρη, αλλά και κάποιους από τους ανθρώπους του πάγκου!
Οι Θεσσαλονικείς δεν διαμαρτυρήθηκαν μετά το ματς μόνο για τη φάση του 86′. Ο Μανούχος έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων για τις οκτώ κάρτες που έδειξε σε ποδοσφαιριστές του Άρη.

Γκρίνια και από ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι έκαναν και εκείνοι τα παράπονα τους στον Έλληνα ρέφερι στο ημίχρονο, με πολύ κόσμιο τρόπο! Αιτία το πρώτο πέναλτι που κέρδισαν οι ευθρόλευκοι και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη.

«Είναι μισό μέτρο εκτός γραμμής, δεν το είδε κανείς; Ούτε στο VAR;», η απορία που εξέφρασαν οι Πειραιώτες. Αυτό όμως ήταν το μόνο λάθος που έγινε στο παιχνίδι και ο Μανούχος δεν έχει την παραμικρή ευθύνη. Η φάση βαραίνει τον VAR και τον βοηθό που λογικά το… έχασαν αμφότεροι!

https://youtu.be/r8TaPBUAjS8

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη σελίδα για τη διαιτησία από την e-sportime στη σελίδα 7 με ένα κλικ εδώ.

Κατεβάστε την e-Sportime 15-3-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοράκι – Διαιτησία: Γκρίνιαξαν και οι μεν και οι δε στο «Καραϊσκάκης»(vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!