AGENT GREEK

Βλαχοδήμος: Έτοιμος για μεταγραφή άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ

Μεταγραφή top επιπέδου για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!
Βλαχοδήμος: Έτοιμος για μεταγραφή άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ

Βλαχοδήμος: Για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάθε κομπλιμέντο περιττεύει μια και έχει δείξει την αξία σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις. Ο αποκλεισμός, ωστόσο, του Άγιαξ και η πρόκριση της Μπενφίκα στα προημιτελικά του Champions League είναι παράσημο για πάνω πάνω.

Πρώτα απ’ όλα οι «Αετοί» είναι πίσω στο πρωτάθλημα και δεύτερον κανείς δεν τους είχε φαβορί απέναντι στο γκρουπ του Τεν Χάαγκ που προαλείφεται για νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για ακόμα μια φορά πάντως ο Νο1 της Εθνικής μας έκανε μεγάλο ματς και είναι από τους κύριους συντελεστές του ονείρου της Μπενφίκα που συνεχίζεται.

Πλέον ο «Ody» είναι στο πάνω ράφι για μεταγραφή. Μεγάλο κλαμπ η Μπενφίκα, παραμένει το μεγαλύτερο brand στην Πορτογαλία με εκατομμύρια οπαδούς. Αλλά έχει έρθει η ώρα για να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Και ήδη η Ατλέτικο Μαδρίτης καιροφυλαχτεί, η Νιουκάστλ περιμένει και η Ίντερ βιάστηκε με τον Ονανά. Σε τέτοια επίπεδα παίζει ο Βλαχοδήμος.

Όσο για το τι χρήματα μιλάμε! Πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ σίγουρα. Ο Βλαχοδήμος θα κλείσει το καλοκαίρι 4 χρόνια στη Λισαβόνα και με τη δουλειά του έφτασε στην κορυφή. Είναι σημαντικό το ότι υπάρχει Έλληνας στο πάνω ράφι των πορτιέρο της Ευρώπης.

Είναι ο Βλαχοδήμος στην ίδια γραμμή με τον Όμπλακ π.χ.

Μάλιστα, τον θρίαμβο στο Άμστερνταμ είδε και ο ατζέντης του από κοντά, ο Πάνος Γαλαριώτης μαζί με τον Πορτογάλο μάνατζερ τον Ουλίσες Σάντος.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βλαχοδήμος: Έτοιμος για μεταγραφή άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.