MEDIA

X Factor: Όσα θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα απόψε στο MEGA

Το X Factor επιστρέφει στο Μega με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, παρουσιαστή έκπληξη και παρουσίες στα backstage που τραβούν τα βλέμματα.
X Factor: Όσα θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα απόψε στο MEGA

Το X Factor, το μακροβιότερο μουσικό talent show πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου, τη μεγάλη πρεμιέρα του στις 22:10 από τη συχνότητα του Mega channel.

Η ένταξη του X Factor στο πρόγραμμα του Mega είχε γίνει γνωστή μήνες τώρα. Πολλά ονόματα ακούστηκαν για τη κριτική επιτροπή όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση ενώ για τη παρουσίαση επικράτησε μία μεγάλη έκπληξη!

Συγκεκριμένα, ο Αντρέας Γεωργίου, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος γνωρίζει τη μεγάλη επιτυχία αυτή τη στιγμή με τη σειρά «Η γη της ελιάς» στο ίδιο κανάλι, επιλέχτηκε τελικά για να αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή.

Όσον αφορά τη κριτική επιτροπή σε αυτή θα βρίσκονται οι: Μιχάλης Κουινέλης (γνωστό και ως Stavento), Μαρίζα Ρίζου, Χρήστος Μάστορας και Στέλιος Ρόκκος. Μία πολύ ενδιαφέρουσα τετράδα από αγαπημένους καλλιτέχνες με τον κάθε έναν από αυτούς να είναι καταξιωμένος και να έχει σημειώσει επιτυχία στο δικό του είδος μουσικής.

Όσον αφορά τα backstage εκεί θα βρίσκεται ένα νεανικό δίδυμο το οποίο θα μεταφέρει την ατμόσφαιρα αλλά και τις σκέψεις των παικτών κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία έγινε γνωστή κι αυτή μέσω του μουσικού διαγωνισμού The Voice, αλλά και η πρώην παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος αποτελούν ένα δίδυμο που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι κάθε ηλικίας και μπορούν να συμμετέχουν είτε ως σόλο καλλιτέχνες, είτε σε ομάδες είτε ακόμη και σε μπάντες.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το backstage του διαγωνισμού αλλά και το trailer της πρεμιέρας:




 




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «X Factor: Όσα θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα απόψε στο MEGA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα