STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Βόλος και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται σήμερα για την πρώτη αγωνιστική των Playouts της Super League.
Βόλος – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης: Ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου για την πρώτη αγωνιστική των Playouts που αφορά τις θέσεις 7 με 14 της βαθμολογίας της Super League Interwetten.

Ο Βόλος, ο οποίος έχει ανατροπή στο αρχικό του πλάνο και τις αποχωρήσεις, βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει συνολικά 30 βαθμούς. Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης τερμάτισε την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος από στην 8η θέση με 35 βαθμούς.

Το τελευταίο ματς μεταξύ των δύο πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου όπου η ομάδα της Τρίπολης ήταν η νικήτρια με σκορ 1-0 και γκολ του Κεβίν Σόνι. Αντίθετα, στο ματς του πρώτου γύρου η ομάδα του Βόλου αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-1 (Τομ Βαν Βερτ, Φράνκο Φεράρι οι σκόρερ για τον Βόλο και Κεβίν Σόνι και πάλι για τον Αστέρα).

Ο αγώνας Βόλος – Αστέρας Τρίπολης θα μεταδοθεί στις 17:15 από το κανάλι του Cosmote Sport 1 HD σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις