ΠΑΟΚ

Η έξυπνη «κομπίνα» στο γκολ πρόκρισης του Αουγκούστο – Το σχέδιο του Λουτσέσκου στέφθηκε με επιτυχία!

Δεν ήταν τυχαία η συνεργασία Βιεϊρίνια - Αουγκούστο στο γκολ πρόκρισης στο Βέλγιο.
Η έξυπνη «κομπίνα» στο γκολ πρόκρισης του Αουγκούστο – Το σχέδιο του Λουτσέσκου στέφθηκε με επιτυχία!

Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα και από το Βέλγιο και εξασφάλισε την μεγάλη πρόκριση του στα προημιτελικά του Europa Conference League αλλά και την εκτόξευση της βαθμολογίας του στην UEFA ενώ τα έσοδα όλο και αυξάνονται στην Τούμπα.

Οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να ντουμπλάρουν τις νίκες κόντρα στη Γάνδη και να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι το οποίο θα περάσει από την Μασσαλία καθώς η κληρωτίδα έφερε την Μαρσέιγ στον δρόμο τους.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε δις στην Ghelamco Arena με το δεύτερο και καθοριστικό τέρμα του Ντόουγκλας Αουγούστο να προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση στον Ρουμάνο τεχνικό καθώς πρόκειται για μια φάση που είναι δουλεμένη στην προπόνηση.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά της περιοχής των Βέλγων πασάροντας στην περιοχή για τον Βραζιλιάνο χαφ που έστειλε με ωραίο πλασαριστό σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες είναι και αυτοί πάνω στους οποίους δούλεψε αυτή την φάση στις προπονήσεις ο Λουτσέσκου ενώ μια τελευταία πρόβα της έγινε και στην τελευταία προπόνηση του δικεφάλου επί ελληνικού εδάφους πριν μπει στο αεροπλάνο για το Βέλγιο.

Η «κομπίνα» του Λουτσέσκου απέδωσε άριστα και ο ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-2 που του έδωσε το δικαίωμα να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ: Το βλέμμα του Λουτσέσκου στην ΑΕΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΚ (20/03, 19.30).

Ο προπονητής του δικεφάλου θεώρει πως με ένα καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ η ομάδα του μπορεί να κλείσει και τυπικά το θέμα της δεύτερης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των play off, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη ένα βαθμολογικό «μαξιλαράκι» εννέα πόντων από την τρίτη ΑΕΚ.

Σε αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στον Κρέσπο, που επέστρεψε με τραυματισμό από τη Γάνδη, ωστόσο μπορεί και πάλι να στηριχθεί στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η έξυπνη «κομπίνα» στο γκολ πρόκρισης του Αουγκούστο – Το σχέδιο του Λουτσέσκου στέφθηκε με επιτυχία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.