STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ηρακλής Μεταξάς, Πέδρο Μαρτίνς

Δείτε τους «εκλεκτούς» των δύο προπονητών που έχουν κάνει τις εκπλήξεις τους.
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ηρακλής Μεταξάς, Πέδρο Μαρτίνς

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Στο γήπεδο οι «οι Ζωσιμάδες» κάνει την αρχή η 2η αγωνιστική των πλέι οφ, όπου η τοπική ομάδα θέλει να κάνει μια ακόμα καλή εμφάνιση και ο Ολυμπιακός να έρθει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Ο Ηρακλής Μεταξάς και ο Πέδρο Μαρτίνς είχαν μια εβδομάδα καιρό να προετοιμαστούν κατάλληλα για την μεταξύ τους κόντρα, στα πλέι οφ της Super League. Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, είχε και δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Οι Μασούρας, Βρουσάι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κι έμειναν εκτός. Την θέση τους στην αποστολή πήραν οι Ονιεκούρου, Ανδρούτσος.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Άρη. Εκτός έμειναν οι Μανωλάς, Μπουχαλάκης, Μασούρας. Την θέση τους πήραν οι Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά.

Έτσι ο Ολυμπιακός, που θα παίξει με σχήμα 4-2-3-1, έχει στην αρχική ενδεκάδα τους: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ζοάο Καρβάλιο, Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς αυτό θα είναι το 209ο παιχνίδι του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Και θα γράψει ιστορία, αφού θα γίνει ο πρώτος προπονητής σε συμμετοχές. Ξεπερνάει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο μοιραζόταν την κορυφή, με 208 παιχνίδια.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ηρακλής Μεταξάς δεν είχε νέα αγωνιστική προβλήματα. Καθώς μόνο οι Πίρσμαν, Λώλης έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού. Ανέτοιμος ο Πέδρο Κόντε, που πάντως προπονείται κανονικά εδώ και καιρό. Ξεπέρασε πλήρωσε τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, που είχε αντιμετωπίσει αρχές της σεζόν και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Μάλιστα ήταν στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας, την 2η αγωνιστική.

Σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, επιστρέφουν οι Σάλιακας, Καραχάλιος και Ποζνάνσκι, Γκαρντάφσκι. Και οι τέσσερις είναι στην ενδεκάδα!

Πιο συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους ξεκινούν οι: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Περέα.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ηρακλής Μεταξάς, Πέδρο Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!