SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Κράτησε τη διαφορά από Καλλιθέα ο Λεβαδειακός

Λεβαδειακός και Καλλιθέα έμειναν στο 1-1 στη σημαντική μονομαχία του 2ου ομίλου της Super League 2.
Super League 2: Κράτησε τη διαφορά από Καλλιθέα ο Λεβαδειακός

Το ήθελαν και οι δύο, δεν το πήρε κανένας! Λεβαδειακός και Καλλιθέα πάλεψαν αρκετά σε ένα σημαντικό ματς για τον 2ο όμιλο της Super League 2. Το ματς, όμως, τέλειωσε ισόπαλο 1-1.

Με τρόπο ιδανικό ξεκίνησε ο αγώνας. Μόλις στο 7′ ο Νίλι άνοιξε το σκορ με ωραία προσωπική ενέργεια και δύο λεπτά μετά ο Ευαγγέλου ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ. Ήταν λογικό να μην είναι ανάλογη η συνέχεια σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες κοίταξαν στην πορεία περισσότερο τα μετόπισθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας. Στο 57′ ο Στρέζος απέκρουσε κεφαλιά του Βήχου, ενώ στο 67′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κυνηγόπουλο. Ο ίδιος παίκτης στο 78′ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 84′ ο Μουνιέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν βρήκε στόχο και ουσιαστικά αυτή ήταν η τελευταία πραγματικά καλή στιγμή του ματς.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός παρέμεινε στο +4 από την Καλλιθέα, ενώ ενδιάμεσα βρίσκεται η Καλαμάτα. Μάχη φαίνεται πως θα γίνει στον 2ο όμιλο της Super League 2, καθώς απομένουν ακόμα εννιά αγώνες. Είναι πολλά τα ματς και όλα μπορούν να συμβούν.

Τέλος, υπήρχε και μία εξ αναβολής αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο. Εκεί ο Απόλλων Πόντου πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Σκόρερ ο Κουακού, ο οποίος έδωσε στην ομάδα του ένα τρίποντο-ανάσα.



Super League 2 – Βαθμολογία 2ου ομίλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2: Κράτησε τη διαφορά από Καλλιθέα ο Λεβαδειακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.