ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεργίνης: Η Καρδίτσα είναι ομάδα πρότυπο

Λίγο πριν την άνοδο στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, ο Δημήτρης Βεργίνης έδωσε το στίγμα του για την Καρδίτσα
Βεργίνης: Η Καρδίτσα είναι ομάδα πρότυπο

Απόλυτα δικαιωμένος και ταυτόχρονα ευτυχής δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης για την επιλογή του να συνεχίσει στην Καρδίτσα την καριέρα του.

Ο Βεργίνης, πολύπειρος πλέον, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που θα παίξει στην Basket League και ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι η Καρδίτσα είναι ομάδα- πρότυπο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο WebRadio της ΕΟΚ.

Για τη νίκη επί του Τρίτωνα: «Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε εξασφαλίσει την άνοδό μας στην Α1. Έχουμε ακόμα 6-7 παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί και σε αυτά για να τελειώσει με τον πιο όμορφο τρόπο αυτή η χρονιά. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ο κόσμος «αγκάλιασε» αυτήν την προσπάθεια της ομάδας. Καταφέραμε πήραμε μια μεγάλη νίκη και όλοι από τη διοίκηση, τον κόσμο. τους προπονητές, τους παίκτες είμαστε ικανοποιημένοι. Όλη η κατάσταση που δημιουργείται μας χαροποιεί όλους. Ήταν ο στόχος που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς και είμαστε πολύ κοντά να τον πραγματοποιήσουμε».

Για την απόφασή του να πάει στην Καρδίτσα: «Είμαι 100% δικαιωμένος. Για έναν άνθρωπο που έχει παίξει όλη του την καριέρα στην Α1, ήταν ένας «δισταγμός» να πάει σε μια ομάδα της Α2. Είναι απόλυτα λογικό. Στη φάση που είμαι εγώ και με τις συνθήκες που βρήκα εδώ, νομίζω ότι αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος. Η χρονιά πάει ονειρεμένα, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Δύσκολα συναντάς τις συνθήκες που υπάρχουν στην Καρδίτσας σε ομάδα της Α1. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές ομάδες στην Α1 που ταλαιπωρούνται και έτσι ταλαιπωρούν και τους παίκτες και το πρωτάθλημα. Η Καρδίτσα είναι ένα πρότυπο, το οποίο πρέπει να το δουν πολλές ομάδες και να καταλάβουν πώς πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα, γιατί είναι κρίμα τα τελευταία χρόνια να υπάρχουν ομάδες με πολλά προβλήματα».

Για το ενδεχόμενο πλάνο στην Α1: «Εγώ πιστεύω ότι η Καρδίτσα, αν με το καλό ανέβει και επίσημα, ήρθε για να μείνει στην 1η κατηγορία. Βλέπω ότι υπάρχει το κίνητρο, η αισιοδοξία, ο σχεδιασμός και η «δίψα» και από την ομάδα και από τον κόσμο. Η Καρδίτσα είναι μια ομάδα που θα απασχολήσει αρκετά τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω δε θα είναι «πυροτέχνημα», κάθε χρόνο θα κάνει και ένα βήμα παραπάνω».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βεργίνης: Η Καρδίτσα είναι ομάδα πρότυπο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.