ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο (26/3)

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών μας ενημερώνει για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022.
Καιρός: Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο (26/3)

Καιρός: Σύμφωνα με το Εθνική Αστεροσκοπείο Αθηνών το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με μια μικρή πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά ορεινά.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια όπου δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει κατά τόπους τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι Βορειοδυτικοί 4 με 5 που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Παρακάτω τα δελτία










Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο (26/3)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.