MEDIA

Survivor: Τι κάνει στην Ελλάδα η πρώην σύζυγος του Ατζούν;

Τι κάνει στην Αθήνα η πρώην σύζυγος του Mr. Survivor στην Τουρκία;
Survivor: Τι κάνει στην Ελλάδα η πρώην σύζυγος του Ατζούν;

Survivor: Ανάρτηση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα έκανε σήμερα (26/3) η Σεϊμά Σουμπασί, πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Δεν θα πω ότι νιώθω σαν τη Σταχτοπούλα ή οποιαδήποτε άλλη όμορφη πριγκίπισσα του παραμυθιού. Νιώθω σαν την Τίνκερμπελ! Είναι σαν να έχω ένα μαγικό ραβδί στο χέρι μου και δίνω καλή ενέργεια σε όλους. Και είναι τόσο καλό συναίσθημα. Νιώθω την επιστροφή αυτής της ενέργειας μέσα μου, πιστέψτε με».

Αυτό ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 55.000 likes.

Η Σεϊμά Σουμπασί έχει πάνω από 3.000.000 followers και διαθέτει ένα ιδιαίτερα δραστήριο προφίλ με +4.000 αναρτήσεις.

Τι κάνει στην Αθήνα η πρώην σύζυγος του Mr. Survivor στην Τουρκία;

Η Σεϊμά Σουμπασί επισκέφτηκε την Ελλάδα για τον γάμο της Ντίλα Ταρκάν, η οποία αποτελεί διάσημη influencer στην Τουρκία.

Η 31χρονη καλλονή διασκέδασε με το νεόνυμφο ζευγάρι και φίλους τους στο «Nox», ενώ το μπάτσελορ πάρτι έγινε στον «Αστέρα».

Την παράσταση «έκλεψε» το φουστάνι που επέλεξε για το χαρμόσυνο γεγονός των φίλων της.

Γενικώς, έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν σε social media.

Η Σουμπασί χόρεψε και διασκέδασε πολύ, δείγμα της χαράς που πήρε για τον γάμο του φιλικού ζευγαριού.

Να θυμίσουμε ότι με τον Ατζούν πορεύθηκε χέρι-χέρι για περίπου 8 χρόνια, έως ότου χώρισαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Εκείνη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του DJ Γκουίντο Σένια, ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και, πλέον, οι φήμες τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον 28χρονο επιχειρηματία Ρασάν Κόσνα από το Ιράκ.

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Τι κάνει στην Ελλάδα η πρώην σύζυγος του Ατζούν;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα