STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός: Τέλος ο Μάναλης

Ιωνικός και Γιώργος Μάναλης θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους
Ιωνικός: Τέλος ο Μάναλης

Όλα κάποτε τελειώνουν. Αυτό ισχύει και για τη συνεργασία που είχαν εδώ και περίπου μία τριετία Ιωνικός και Γιώργος Μάναλης.

Από τη στιγμή που τον απέκτησαν οι Νικαιώτες, πανηγύρισαν μαζί του ανόδους και τίτλους. Το κλαμπ όλα αυτά τα χρόνια έκανε σταθερά βήματα προόδου, αλλά υπήρχαν πάντα και ορισμένες αδιαπραγμάτευτες αξίες. Όποιος δεν τις σέβεται, θέτει εαυτόν εκτός ομάδας.

Έτσι ο Ιωνικός αποφάσισε να «τελειώσει» ουσιαστικά τον Μάναλη πριν το φινάλε της σεζόν. Στην παρθενική του χρονιά στη Super League 1 ο 27χρονος είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ (σ.σ. αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ έπαιξε και σε τρία ματς Κυπέλλου. Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, όπου έβαλε κάποια καθοριστικά γκολ, φέτος ο ρόλος του ήταν διαφορετικός.

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται ούτως ή άλλως αναμενόταν οι δύο πλευρές να χωρίσουν το καλοκαίρι. Μόνο που το διαζύγιο πλέον θα βγει λίγο νωρίτερα.

Ο Ιωνικός έχει για τη θέση του φορ τους Τουράμ και Μάντζη, δύο παίκτες που έχουν αποδείξει τι μπορούν να προσφέρουν. Με αυτούς θα πορευτεί στα άλλα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκεί ο στόχος είναι ένας, η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Λίγες ώρες αργότερα το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ μεταξύ άλλων να αναφέρει πως «η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει πως προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του Γιώργου Μάναλη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Τέλος ο Μάναλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.