MEDIA

Πάτρα: Χαμός στο Twitter για τα 3 νεκρά παιδιά και τις αντιδράσεις έξω από το σπίτι

Το χάσταγκ #Πάτρα ξεπέρασε τα 66 χιλιάδες tweets μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!
Πάτρα: Χαμός στο Twitter για τα 3 νεκρά παιδιά και τις αντιδράσεις έξω από το σπίτι

Το να πούμε ότι η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στη Πάτρα είναι το θέμα των ημερών ακούγεται ως υποτίμηση της υπόθεσης πλέον, την ώρα που πολλοί το χαρακτηρίζουν ως «έγκλημα του αιώνα»!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και οδηγήθηκε από τη Πάτρα στη ΓΑΔΑ, μετά τον εντοπισμό της ουσίας κεταμίνης στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας, αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος του παιδιού της!

Την ίδια ώρα οι αρχές εξετάζουν και τα άλλα δύο παιδιά που χάθηκαν πριν από τη μεγαλύτερη αδερφή τους ψάχνοντας τα στοιχεία που θα δείξουν έγκλημα και σε εκείνες τις υποθέσεις. Ακόμη, η αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή άλλων ατόμων.

Ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από τη σύγχρονη Μήδεια. Η αγανάκτηση τόσων ημερών πριν επέλθει η σύλληψη, ο θρήνος και ο πόνος για τα αδικοχαμένα παιδάκια, η οργή προς τη πλευρά της μη-τέρας έχουν κατακλύσει το ίντερνετ τις τελευταίες ώρες με το Twitter ως μία μικροκοινωνία καθρέπτης της πραγματικότητας να εκφράζει όλα τα παραπάνω.

Ταυτόχρονα, βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που μοιάζουν να μην έχουν αντιληφθεί το βάρος της υπόθεσης, που δεν κατανοούν ότι χαίρονται, κάνουν πλάκες εις βάρος του θανάτου 3 παιδιών και φέρονται λες και βλέπουμε κάποιο «ριάλιτι της τηλεόρασης».

Ο όχλος που μαζεύτηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας φέρνει εικόνες ντροπής από μία κοινωνία «όνειδος». Η εικόνα ακόμη και με γονείς με μικρά παιδάκια στον «λοιδορισμό» της Ρούλας και της οικογένειάς της προκαλεί αποστροφή.

Όλα αυτά και πολλά παραπάνω μπορείτε να τα δείτε μέσω των πάνω από 66 χιλιάδων tweets που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 16 ώρες στο χάσταγκ # Πάτρα το οποίο μάλιστα έχει φτάσει μαζί με την είδηση και στο εξωτερικό :

Πάτρα: Ανάρτηση της αγανακτισμένης Ρούλας για παιδοκτονία;

Εντύπωση προκαλεί παράλληλα ένα tweet που αποκαλύπτει μία ανάρτηση της μητέρας το 2015 σύμφωνα με την οποία έβλεπε Φως στο τούνελ για την υπόθεση της μικρής Άννυ την οποία σκότωσε ο πατέρας της. Σε μια άκρως τραγική ειρωνεία, η Ρούλα Πισπιρίγκου τότε έμοιαζε αγανακτισμένη για ότι είχε συμβεί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Χαμός στο Twitter για τα 3 νεκρά παιδιά και τις αντιδράσεις έξω από το σπίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις