MEDIA

Masterchef twitter 1/4: Οι χρήστες «δίκασαν» τη μεγάλη ανατροπή με τις επιστροφές!

Φωτιά... πήρε το Twitter από την απόλυτη ανατροπή στην τελευταία ποδιά.
Masterchef twitter 1/4: Οι χρήστες «δίκασαν» τη μεγάλη ανατροπή με τις επιστροφές!

Masterchef twitter 1/4: Οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν αποδείξει ότι έχουν χιούμορ, ότι έχουν φαντασία, αλλά έχουν και κρίση. Και στην προκειμένη περίπτωση επιστράτευσαν το τελευταίο κομμάτι.

Γρηγόρης και Στέφανος Σαμάνης πάλεψαν για να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές του μαγειρικού ριάλιτι του STAR και να «κερδίσουν» την επιστροφή τους στον διαγωνισμό.

Η βραδιά ωστόσο εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά και με δυσάρεστη τροπή και για τους δύο παίκτες! Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισαν να μην πάρει κανείς την ποδιά της επιστροφής.

Έτσι, το Twitter δεν έκρυψε την απογοήτευση – θυμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το επεισόδιο ήταν… γάντι με την Πρωαπριλιά.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Masterchef twitter 1/4: Οι χρήστες «δίκασαν» τη μεγάλη ανατροπή με τις επιστροφές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα