SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Με το κίνητρο στη Super League 1

Τέσσερα παιχνίδια έχει η Super League 1 το Σάββατο (2/4) και το Sportime καταθέτει τις προτάσεις του.
Στοίχημα – Προγνωστικά: Με το κίνητρο στη Super League 1

Στοίχημα – Προγνωστικά: Η διακοπή ολοκληρώθηκε και η Super League 1 αρχίζει ξανά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ.

Το κίνητρο πάντα παίζει βασικό ρόλο σε αυτά τα μίνι πρωταθλήματα. Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε κυρίως τις ομάδες που καίγονται. Λαμία και ΟΦΗ αναμετρώνται στο πρώτο χρονικά παιχνίδι. Δύο φορές φέτος οι Κρητικοί δεν νίκησαν τους «κυανόλευκους». Ενδεχομένως να τριτώσει αυτό. Ψάχνοντας, όμως, κάτι που να πληρώνει κιόλας, υπάρχει ένα συνδυαστικό ποντάρισμα. 1X & Under προτείνουμε με το σκεπτικό ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό κυρίως γιατί αυτό θα προσπαθήσει ο Τζανλούκα Φέστα.

Αστέρας ΤρίποληςΑτρόμητος είναι ο αγώνας που ακολουθεί. Σε αυτόν μοναδικό ενδιαφέρον έχουν οι φιλοξενούμενοι. Θεωρητικά στόχος υπάρχει και για τους Αρκάδες, η πρωτιά σε αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά είναι αλλιώς να καίγεσαι, όπως οι Περιστεριώτες. Αγωνιστικά υπάρχει διαφορά, αλλά αντισταθμίζεται αυτή από το κίνητρο. Αξίζει το x2 σε αυτό το ματς.

Στη Νίκαια παίζουν Ιωνικός και Βόλος. Δύο ομάδες που στην κανονική διάρκεια έφεραν δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1). Ανώτερος σε αμφότερα ο Ιωνικός. Εάν προσθέσει κανείς το κίνητρο που έχει και την πτωτική πορεία των Θεσσαλών, τότε η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του. Βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ και γι’ αυτό πάμε με τον 1.

Τέλος, στο Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μόνο με θαύμα δεν θα τερματίσει τελευταία και οι Αγρινιώτες έχουν σωθεί. Το μοναδικό που παίζεται ουσιαστικά είναι το πρεστίζ των δύο κλαμπ. Ειδικά μετά την υπόθεση Κουτσοσπύρου, στο Αγρίνιο έχουν διάθεση να δώσουν απαντήσεις. Εμείς θα πάμε με το no goal και η εξήγηση είναι απλή. Πρώτον η εμφανής αδυναμία του Απόλλωνα να σκοράρει και δεύτερον η φιλοσοφία του επί Μπάμπη Τεννέ που είναι να κρίνονται στο γκολ τα ματς.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Super League 1

  • 230 ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ 1X & UNDER 2,00 Interwetten
  • 335 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ X2 1,70 Interwetten
  • 348 ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 1 2,15 Interwetten
  • 386 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ NO GOAL 1,73 Interwetten

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα – Προγνωστικά: Με το κίνητρο στη Super League 1», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.