ΠΑΡΑFOOTBALL

Κόλλημα με Τσούμπερ, Agent Πασχαλάκης, μουρμούρα Μπούργος!

Πολλές αποκαλύψεις από τα «Παρασκήνια» του Sportime με πρωταγωνιστές τους Τσούμπερ, Πασχαλάκη και Μπούργος.
Κόλλημα με Τσούμπερ, Agent Πασχαλάκης, μουρμούρα Μπούργος!

Όπως κάθε Κυριακή το Sportime έρχεται να κάνει τις αποκαλύψεις του, μέσα από τη στήλη «Παρασκήνια», όπου Τσούμπερ, Πασχαλάκης και Μπούργος έχουν την τιμητική τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με το Τσούμπερ να έρχεται στην ΑΕΚ ως ο άνθρωπος που θα έκανε την απόλυτη διαφορά.

Ήταν αυτός που σύμφωνα με πολλούς θα ήταν ο ηγέτης της και θα της έδινε ξανά το πρωτάθλημα, με την εκκίνηση του να μετράει 7 ματς/5 γκολ/2 ασίστ!

Εφεξής, η απόλυτη σιωπή. Πολλά τα γιατί. Του έφταιξε μήπως η διαχείριση από τον Αργύρη Γιαννίκη; Τον ταλαιπωρεί κάτι προσωπικό; Η ΑΕΚ βουτηγμένη στην εσωστρέφεια εντός γηπέδου, δίχως ο ίδιος να κατορθώσει να αλλάξει το DNA της.

Εξαφανισμένος στα «μεγάλα» ματς. Πέντε με τον ΠΑΟΚ (συν του Κυπέλλου), 3 με τον Παναθηναϊκό, δύο με τον Ολυμπιακό η προσωπικότητα Στίβεν Τσούμπερ ΠΟΥΘΕΝΑ. Άφαντος!

O άλλοτε θαυμασμός στο πρόσωπο του Ελβετού winger έχει μετατραπεί στον απόλυτο προβληματισμό. Είναι αυτό που λέμε «δεν τσουλάει».

Πάμε στο παρασύνθημα μια και βάσει πηγών μας, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μέσα στο 2022 δεν έχει λάβει ούτε ένα call από την ΑΕΚ για την περίπτωση του Στίβεν Τσούμπερ. Γκαραντί. Ούτε φωνή, μήτε ακρόαση για διάγνωση προθέσεων και αξιολόγηση της κατάστασης.

Δείγμα πως το boss των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι ακόμη ψημένο για την υπέρβαση για έναν παίκτη που ήδη είναι 31 ετών και δεν έχει μεταπωλητική αξία.

Από κει και πέρα πάμε στον Πασχαλάκη, που είναι από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες γκολκίπερ φέτος. Ήδη σε 42 παιχνίδια έχει 18 clean sheets και τον έχει ο Πογέτ στην τριάδα για τους τερματοφύλακες στην Εθνική Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, δεν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον στήριξε το καλοκαίρι, «ακυρώνοντας» κάθε σκέψη για απόκτηση ΒΑΣΙΚΟΥ Νο1.

Εν δυνάμει, δικαιώθηκε! Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, περί ου ο λόγος, εισπράττει έναν δισταγμό, μία απουσία θέλησης από το club.

Τα 7 κατοστάρικα συμβόλαιο που ΄χει φέτος ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να τα πάρει στον «Δικέφαλο». Εδώ και ένα μήνα είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Τέλος πάμε στον Άρη, με αρκετούς από τους παίκτες να έχουν συγκεκριμένα θέματα με τον νέο τους προπονητή, Χερμάν Μπούργος.

Μετά από ένα μήνα στα μέρη μας. Ήδη, στο international break με την πλέον έντονη προπονητική καθημερινότητα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που παραπονέθηκαν για την απουσία έντασης και μονοδιάστατης προσέγγισης αναφορικά το ασκησιολόγιο.

Αφήστε που η δοκιμή αλλαγή συστήματος (από 4-3-3 σε 3-5-2 αγαπημένο του σύστημα στην Αργεντινή) έρχεται σε ένα κρίσιμο timing δίχως την ανάλογη προεργασία και με τους αναπληρωματικούς να κάνουν πάρτι στο οικογενειακό δίτερμα. Νωρίς είναι ακόμα θα πεις κανείς αλλά έχει και ο Μπούργος τα… κακά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόλλημα με Τσούμπερ, Agent Πασχαλάκης, μουρμούρα Μπούργος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.