STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Πιο δύσκολο από τον Παναθηναϊκό, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Οι σκέψεις του Μπούργος!

Δύσκολα για βασικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαντσίνι. Ο σίγουρος για τα «φτερά» της επίθεσης και το... φαβορί!
Άρης: Πιο δύσκολο από τον Παναθηναϊκό, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Οι σκέψεις του Μπούργος!

Ο Άρης υποδέχεται τον κακό του «δαίμονα» ΠΑΣ Γιάννινα. Η 11άδα που θα παρατάξει ο Χερμάν Μπούργος- Το δίλημμα του Αργεντίνου!

3η αγωνιστική των play off. Ο Άρης ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής (17.00), υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, μετά την ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό και την πρώτη κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου, η οποία αγνοείται δύο αγωνιστικές σεζόν!

Δύο ήττες μετράει φέτος ο Άρης από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με εκείνη στο «Βικελίδης» (0-5), να αποτελεί μια από τις πιο βαριές της ιστορίας του!

Για πολλούς, το σημερινό παιχνίδι έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, από οτι το προηγούμενο με το «τριφύλλι». Γι’ αυτό άλλωστε και ο Μπούργος επανέλαβε ουκ ολίγες φορές τη λέξη υπομονή, μιλωντας στους ποδοσφαιριστές του για την προσεχή αναμέτρηση.

Γνωστό το πρόβλημα του Άρη με τις κλειστές άμυνες. Γι’ αυτό επίσης και τα τετ-α-τετ του Αργεντίνου τεχνικού με τους εξτρέμ και κυρίως τον Ιτούρμπε από τον οποίο έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα.

Μια νίκη κόντρα στους Ηπειρώτες θα δώσει τόσο ψυχολογικό, όσο και βαθμολογικό boostαρισμα στην ομάδα. Με τρίποντο, ο Άρης και απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης», οι Θεσσαλονικείς παιρνούν τρίτοι στη βαθμολογία και βάζουν από κάτω την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζουν την επόμενη (4η) αγωνιστική στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: 11άδα χωρίς Μαντσίνι

Μοναδικό ερωτηματικό για το αρχικό σχήμα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος εξτρέμ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να βοηθήσει προερχόμενος από τον πάγκο.

Με αυτά τα δεδομένα, η 11άδα του Μπούργοςθα αποτελείται από τους Κουέστα Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο στην άμυνα, Ματίγα, Σάσα στο κέντρο, τον Εντιαγέ πιο μπροστά, τον Ιτούρμπε έναν εξτρέμ και σέντερ φορ τον Καμαρά. Τη μια κενη θέση στα φτερά» διεκδικούν οι Γκάμα και Γκαρσία, με τον δεύτερο να έχει ένα σχετικό προβάδισμα.

Την αποστολή των κιτρινόμαυρων συμπληρώνουν οι: Σιαμπάνης, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Χαΐροβιτς και Μπαμκατά.

Εκτός έμεινε ο Μάνος λόγω θλάσης, όπως επίσης οι Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης και Ασλανίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Πιο δύσκολο από τον Παναθηναϊκό, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Οι σκέψεις του Μπούργος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!