MEDIA

Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι της σειράς για τη σχέση Αργυρώς – Σταύρου

Νέο τραγούδι κάνει την εμφάνισή του στη σειρά η οποία μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές μουσικές συνθέσεις μέχρι τώρα.
Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι της σειράς για τη σχέση Αργυρώς – Σταύρου

Ο Σασμός συνεχίζεται, και η σειρά του Alpha συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όπως φανερώνει και η τηλεθέαση στην οποία βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις.

Η Αργυρώ με τον Σταύρο βλέπουμε πως έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον Σταύρο να έχει ερωτευτεί από τη πρώτη στιγμή τη πληγωμένη κοπέλα. Η αγάπη του Σταύρου είναι ανιδιοτελής. Αγαπάει την Αργυρώ με όλη του τη καρδιά και τη θεωρεί ένα δώρο του Θεού το οποίο προσπαθεί να προστατεύσει.

Από την άλλη η Αργυρώ μπορεί να μην είναι ερωτευμένη με τον Σταύρο, καθώς έχει ακόμη βαθιά συναισθήματα για τον Αστέρη, ωστόσο ο Σταύρος της προσφέρει ασφάλεια, στήριξη και μια αγάπη στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί. Και η ίδια βέβαια αγαπάει με τη σειρά της τον καλόψυχο Σταύρο αν και τα αισθήματα σαφώς και δεν είναι ακριβώς τα ίδια.

Οι δυο τους ζούνε μία υπέροχη ιστορία αγάπης στα Γιάννενα, εκεί όπου η Αργυρώ βρίσκει την ηρεμία της σε μια πόλη στην οποία η ίδια δε περίμενε ποτέ να βρει τέτοια ομορφιά και αγάπη.

Ο Σταύρος είναι διατεθειμένος να στηρίξει την Αργυρώ στα πάντα καθώς της δίνεται ολοκληρωτικά χωρίς να περιμένει κάτι ανάλογο. Το ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν ο Αστέρης διεκδικήσει ξανά την Αργυρώ όμως μένει να το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι της σειράς

Η σειρά μέχρι στιγμής μας έχει προσφέρει μερικά υπέροχα τραγούδια με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Κότσιρα, τον Δημήτρη Μπάση και τον Νίκο Τερζή.

Το τραγούδι Σασμός που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας είναι η πιο μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής. Από την άλλη, τα «Αντίθετα» αφιερωμένο στον έρωτα Μαρίνας – Αντώνη είναι από τα πιο όμορφα τραγούδια στη σειρά. Γενικά είχαμε χρόνια να παρακολουθήσουμε μια ελληνική σειρά η οποία «δημιουργούσε» τόσες πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Ο Δημήτρης Μπάσης τώρα επιστρέφει μετά το «Κάθε Μέρα» αφιερωμένο σε Βασιλική και Μαθιό με το τραγούδι «Τ’ ανίκητα» το οποίο περιγράφει με τα υπέροχα λόγια του την όμορφη ιστορία ανάμεσα σε Σταύρο και Αργυρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι της σειράς για τη σχέση Αργυρώς – Σταύρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα