MEDIA

MasterChef spoiler 5/4: Ποιος είναι το φαβορί για αποχώρηση απόψε;

Αυτός αποχώρησε σήμερα από το MasterChef!
MasterChef spoiler 5/4: Ποιος είναι το φαβορί για αποχώρηση απόψε;

MasterChef spoiler 5/4: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το MasterChef με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να αναζητεί για έκτη φορά τον μεγάλο νικητή που θα κατακτήσει τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Όσο ο διαγωνισμός προχωράει τόσο και το επίπεδο αλλά και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνουν με τις τελευταίες επιστροφές των παικτών να ξεκαθαρίζουν το τοπίο για το ποιοι θα βρεθούν στη τελική ευθεία.

Η νέα εβδομάδα που ξεκίνησε χθες, έφερε ένα επεισόδιο γεμάτο από μαγειρική καθώς το Mystery Box ανάγκασε για ακόμη μια φορά τους παίκτες να βγάλουν τον πιο δημιουργικό τους εαυτό.

Νικητής όμως είναι μόνο ένας και αυτή ήταν η Φανή που καθόρισε σημαντικά το τεστ δημιουργικότητας καθώς ήταν αυτή που μοίρασε τον αριθμό των υλικών που θα έχουν στη διάθεση τους οι υπόλοιπο παίκτες.

Οι παίκτες αποδείχθηκε πως είχαν ένα δύσκολο έργο καθώς κλήθηκαν να μαγειρέψουν με υλικά τα οποία δεν συνδέονται με τις μέλισσες τονίζοντας το μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί σε περίπτωση που οι μέλισσες πάψουν να υπάρχουν.

Τέσσερις όμως ήταν αυτοί που άκουσαν τους τρεις κριτές να ανακοινώνουν το όνομα του πως θα πρέπει να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό και αυτοί ήταν η Βασιλική, που πρόσφατα μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, ο Μάριος, η Ελισσάβετ αλλά και η Φανή.

MasterChef spoiler 5/4: Ο Τζόναθαν είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Για έναν σήμερα όμως το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef θα φτάσει στο τέλος του με τους παίκτες να δίνουν μάχη παραμονής σε μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Και οι τέσσερις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, Παναγιώτη Γιακαλή όμως πριν από αυτό τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, χάρη στον Γιάννο, όπως σας ενημερώσαμε.

Ο Γιάννος είναι αυτός που είχε στα χέρια του την κάρτα ασυλίας κι έσωσε τη Ελισάβετ, στέλνοντας πλέον τον Τζόναθαν να δώσει μάχη παραμονής.

UPDATE: Παρά τη μάχη που έδωσε ο Τζόναθαν Χάρτνετ ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, καθώς αποδείχθηκε ο «ο πιο αδύναμος κρίκος». Συγκριμένα συγκέντρωσε μόλις 21 βαθμούς, αναλυτικότερα, 5 από τον Σωτήρη, τον Πάνο και τον Παναγιώτη Γιακαλή και 6 από τον Λεωνίδα.

Η αλήθεια είναι πως ο Καναδικής καταγωγής παίκτης ζορίστηκε χρονικά, κάτι το οποίο «αποτυπώθηκε» στο πιάτο του. Έτσι δεν κατάφερε να περάσει ούτε την Βασιλική η οποία μάζεψε δύο περισσότερους (23), ενώ πρώτος αναδείχθηκε ο Μάριος με 28, και 2η η Φανή με 24.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Πότε θα φύγει η αφρικανική σκόνη;

Τηλεθέαση: Και πως να χάσει ο Σασμος;

Μήπως πρέπει αν το σκεφτεί ξανά ο Πογέτ στην Εθνική;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef spoiler 5/4: Ποιος είναι το φαβορί για αποχώρηση απόψε;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τζωρτζίνα Μιχαήλ

Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και συγκεκριμένα του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, πολύ σοβαρά ξεκινήσαμε… αλλά ένας οικονομολόγος στην σημερινή εποχή είναι πάντα χρήσιμος. Είπα να αφήσω για λίγο στην άκρη ισολογισμούς, έσοδα, έξοδα και να να γίνω ειδικός σε θέματα showbiz και όχι μόνο, δίνοντας τη δική μου καυστική ματιά.