ΑΓΓΛΙΑ

Ρονάλντο: Πατέρας ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να τον δει ο γιος του και δεν έπαιξε σε τρία ματς!

Το άκρον άωτον της ατυχίας για έναν πατέρα και τον γιο του που δεν κατάφεραν να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι ξόδεψαν μια περιουσία.
Ρονάλντο: Πατέρας ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να τον δει ο γιος του και δεν έπαιξε σε τρία ματς!

Μεγάλη ατυχία για έναν πατέρα που έκανε τα πάντα προκειμένου ο γιος του να δει από το γήπεδο αγωνιζόμενο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως παρότι ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Συγκεκριμένα ο Κρις Μπρουμ και ο 12χρονος γιος του, Ζακ, το περασμένο Σάββατο (2/4) ήταν η 3η απόπειρα να δουν από κοντά τον Ρονάλντο, συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ (1-1).

Ομως και αυτή τη φορά στάθηκαν πολύ άτυχοι αφού ο Πορτογάλος σταρ δεν αγωνίστηκε. Οπως ακριβώς συνέβη και τις προηγούμενες δύο φορές βρέθηκαν σε γήπεδα που αγωνίζεται ο 37χρονος πλέον ποδοσφαιριστής. Με λίγα λόγια κάτι συμβαίνει και δεν παίζει, είτε λόγω τραυματισμού, είτε για κάποιον άλλον λόγο.

Αναλυτικότερα πατέρας και γιος άρχισαν τις προσπάθειες να δουν τον Ρονάλντο από κοντά το 2020, όταν εκείνος αγωνιζόταν ακόμη στη Γιουβέντους. Ηταν η πρώτη φορά που απέτυχαν, όμως ο πατέρας δεν το έβαλε κάτω κι έτσι αγόρασε εισιτήρια για τους δυο του, για το ντέρμπι του Μάντσεστερ (τον Μάρτιο που πέρασε), στο οποίο όμως και πάλι οπ Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε. Και αυτή τη φορά λόγω τραυματισμού.

“Κοστίζει πολύ. Υποσχέθηκα στον Ζακ ότι θα τον πήγαινα να δει τον Ρονάλντο να παίζει, οπότε θα προσπαθήσουμε ξανά”, ανέφερε ωστόσο ο πατέρας του Ζακ, ο οποίος ως τώρα έχει ξοδέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.000 ευρώ.

Δεν το βάζει κάτω όμως κι εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε… τέταρτη και φαρμακερή.

Μέχρι τότε ας απολαύσουν τα 50 καλύτερα γκολ του Ρονάλντο στο παρακάτω βίντεο

Αθλητικές ειδήσεις

Διαιτησία: Αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο;

Αυτά έχουν πετύχει οι φορ του Παναθηναϊκού ως τώρα!

Κούγιας: Παίρνει κεφάλια στην ΑΕΛ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρονάλντο: Πατέρας ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να τον δει ο γιος του και δεν έπαιξε σε τρία ματς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.