ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός (12/4): Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών μας ενημερώνει για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός την Τρίτη 12 Απριλίου 2022.
Καιρός (12/4): Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός (12/4): Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα βορειοανατολικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 16 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός (12/4): Η πρόγνωση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αττική: Aναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3 Μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 4 Μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 3 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και στα δυτικά θα είναι τοπικά έως και 2-3 βαθμούς πιο χαμηλή.

Θεσσαλονίκη: Αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός (12/4): Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.