ΤΕΝΙΣ

Monte Carlo Masters: Ξεκίνημα με το δεξί για τα αδέλφια Τσιτσιπά (vid)

Οι αδερφοί Τσιτσιπά έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο Masters του Μόντε Κάρλο.
Monte Carlo Masters: Ξεκίνημα με το δεξί για τα αδέλφια Τσιτσιπά (vid)

Monte Carlo Masters: Χθες (10/4) διαβάσατε στο Sportime για το δύσκολο ξεκίνημα που περίμενε τα αδέλφια Τσιτσιπά στο διπλό. Παρόλα αυτά, τέλος… καλό όλα καλά.

Το εμπόδιο των Αντρέι Γκολούμπεβ και Λορέντζο Σονέγκο δεν αποδείχθηκε αρκετό, μιας και οι δυο Έλληνες τενίστες πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σετ 6-7, 6-4, 10-2 μετά από μια ώρα και 44 λεπτά αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν να προκριθούν στον 2ο γύρο του τουρνουά για 2η διαδοχική χρονιά, στον πρώτο μάλιστα επίσημο αγώνα τους, μετά από 9 μήνες.

Επόμενοι αντίπαλοι είναι οι Κροάτες Νίκολα Μέκτιτς και Μάτε Πάβιτς, No.2 στο ταμπλό και «χρυσούς» Ολυμπιονίκες του Τόκιο,

Έλληνες εξωτερικού: Αυτός ήταν εξαιρετικός – Αυτοί ήταν οι άτυχοι!

Διαιτησία: Ούτε στη… Βουλγαρία τέτοια κόκκινη – Αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός;

ΑΕΚ: Τι πραγματικά έγινε με τον Ρούντι Γκαρσία!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει εκδίκηση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Monte Carlo Masters: Ξεκίνημα με το δεξί για τα αδέλφια Τσιτσιπά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.