ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (12/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Το σημερινό εξώφυλλο το βγάλατε εσείς!

Το e-Sportime της Τρίτης (12/4) έδωσε το λόγο στο λαό – άμεση δημοκρατία!
e-Sportime (12/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Το σημερινό εξώφυλλο το βγάλατε εσείς!

e-Sportime (12/4): «Δώστε τίτλο για το εξώφυλλο» σας ζητήσαμε μετά το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός 62-68 και ανταποκριθήκατε θερμά!

Απευθυνθήκαμε σε σας. Στους αναγνώστες μας. Μέσω των σελίδων του Sportime σε Facebook και Twitter σας ζητήσαμε να γίνετε εσείς για μία μέρα επικεφαλής της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και να δώσετε τίτλο στο εξώφυλλό μας για τη μεγάλη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της Basket League.

Τα καλύτερα σχόλια από τις (πάρα πολλές – ευχαριστούμε!) απαντήσεις σας, κέρδισαν την ευκαιρία γίνουν πρωτοσέλιδο – κι όμως έγινε, δείτε ΕΔΩ το πώς. Στις μέσα σελίδες, μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να κρατήσει κανείς στη μνήμη του από αυτό το παιχνίδι, αναλύει ο Νίκος Μπουρλάκης.

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για το σχολείο και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

e–Sportime (12/4): Κάτι κινείται στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία

Ο AGENT GREEK μπαίνει στο ζουμί της είδησης και είναι, κλασικά, φουλ αποκαλυπτικός. Σήμερα μας έχει νέα, μεταξύ πολλών άλλων, για τον Λιβάι Γκαρσία – must read.

Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, όπως και ο μουσικός Οργανισμός OGDOO.

Όπως κάθε Τρίτη, η επόμενη μέρα των πλέι οφ καταγράφεται ιδανικά στη στήλη NEXT DAΥ. Η στήλη ΚΟΡΑΚΙ πάλι, βγάζει στην επιφάνεια τον αθέατο κόσμο της διαιτησίας. Πατώντας download, θα βρείτε επίσης ενδιαφέροντα θέματα-ρεπορτάζ από τη Super League για το ελληνικό BIG-5. Παίρνουμε και τον… global μας αέρα, με news λίγο πριν από τα προημιτελικά του Champions League, ενώ ο στίβος είναι μόνιμα βασιλιάς για μας. Και βεβαίως, ο ΧΟΣΕ έχει τις πιο δυνατές στοιχηματικές συμβουλές εκεί έξω!

Το e-Sportime, όπως πάντα, έρχεται κοντά σου γεμάτο άποψη, είδηση, ενημέρωση και ανάλυση!

 

Κατεβάστε την e-Sportime 12-4-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (12/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Το σημερινό εξώφυλλο το βγάλατε εσείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.