CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ – Μπενφίκα: Νέα ασίστ ο Τσιμίκας (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας έβγαλε και δεύτερη ασίστ στο Λίβερπουλ - Μπενφίκα.
Λίβερπουλ – Μπενφίκα: Νέα ασίστ ο Τσιμίκας (vid)

Τρομερός ήταν ο Κώστας Τσιμίκας στο ΛίβερπουλΜπενφίκα. Δεν «έφτιαξε» μόνο το 1-0, έδωσε την ασίστ και για το 3-1 του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ανέλαβε πολλές στημένες μπάλες και κάπως έτσι έδωσε ένα ακόμη τέρμα σε συμπαίκτη του. Όχι από εκτέλεση κόρνερ όπως στο 1-0 του Κονατέ, αλλά από χτύπημα φάουλ. Ο Έλληνας αριστερός μπακ σημάδεψε το δεύτερο δοκάρι και με τελείωμα στην κίνηση ο Φιρμίνο νίκησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Αναμενόμενο ήταν μετά να αποθεωθεί από κόσμο και συμπαίκτες ο 25χρονος. Σε ένα ακόμη παιχνίδι που αγωνίστηκε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αμυντικά ήταν απροσπέλαστος και μπροστά δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δεν είναι μόνο οι δύο ασίστ. Είχε και άλλες φάσεις με συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι.

Δεύτερη ασίστ αυτή για τον «Τσίμι» στο Champions League και συνολικά έκτη σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος σε 21 παιχνίδια. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος και συνολικά στους Μέρσεϊσαϊντερς.

Τα στατιστικά του στο Λίβερπουλ – Μπενφίκα εντυπωσιάζουν. Είχε 56/65 ολοκληρωμένες πάσες, δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες, μοίρασε δύο ασίστ, είχε 103 επαφές με την μπάλα, 2/2 τάκλιν και 2/4 ντρίμπλες. Δεν μπόρεσε να τον περάσει κανείς.
 

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Πολύ βαρύ το κλίμα για Αμραμπατ!

Είναι κατάλληλος για την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν;

Σπόρτινγκ: Αυτά δίνει για να αποκτήσει τον Μπακασέτα!

Έλενα Τσαγκρινού: Εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή!



Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ – Μπενφίκα: Νέα ασίστ ο Τσιμίκας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.