ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Φεύγει τερματοφύλακας, δυνατά ο Τζολάκης για την επόμενη σεζόν!

Ο Ολυμπιακός υπολογίζει ξεκάθαρα στον Τζολάκη και δε σταματάει να το δείχνει!
Ολυμπιακός: Φεύγει τερματοφύλακας, δυνατά ο Τζολάκης για την επόμενη σεζόν!

Η διαχείριση που έκανε ο Ολυμπιακός στην υπόθεση «Κωσταντίνος Τζολάκης» ήταν συγκεκριμένη και γι’ αυτό έπεσαν και οι τόνοι για τον νεαρό.

Ο 20χρονος πορτιέρε μαζί με τον Κίτσο, θεωρούνται αυτήν την στιγμή ως τα πιο σημαντικά πρότζεκτ του κλαμπ για την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», ο  Τζολάκης, σε αντίθεση π.χ. με τον Σουρλή που ψάχνονται να τον δώσουν δανεικό, αναμένεται όχι απλά να μείνει στο ρόστερ αλλά να είναι και ο Νο2 στην ιεραρχία μετά τον Βάτσλικ.

Εξάλλου και φέτος πήρε 6 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, αριθμό που δεν το λες μικρό για τερματοφύλακα που δεν είναι βασικός.

Πήρε τα 4 ματς στα προκριματικά του Champions League, τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για τη Super League 1 αλλά και τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο.

Αυτός που αναμένεται να κουνήσει μαντίλι είναι ο Κρίτσινσον ενώ για τρίτο πορτιέρε βλέπουμε. Μπορεί να έρθει ένας έμπειρος που όμως θα είναι πίσω από τον Τζολάκη στην ιεραρχία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Φεύγει τερματοφύλακας, δυνατά ο Τζολάκης για την επόμενη σεζόν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.