ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2 – 1ος όμιλος: Έναν βαθμό μακριά από το μπαράζ η Βέροια – Αποτελέσματα – Βαθμολογία

Η Βέροια έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη, χωρίς γκολ τελείωσε και το ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου με την ομάδα της Ημαθίας να είναι έναν βαθμό μακριά από την εξασφάλιση της πρώτης θέσης.
Super League 2 – 1ος όμιλος: Έναν βαθμό μακριά από το μπαράζ η Βέροια – Αποτελέσματα – Βαθμολογία

Super League 2 – 1ος όμιλος: Η Βέροια δεν κέρδισε την Ξάνθη, αλλά ούτε η ΑΕΛ τον Ολυμπιακό Βόλου. 0-0 και τα δύο ματς με την ομάδα της Ημαθίας να θέλει έναν ακόμα βαθμό για να εξασφαλίσει τη μια θέση στο μπαράζ.

Στο 0-0 έμεινε η Βέροια με την Ξάνθη, γκέλα που δεν στοίχισε στους πρωτοπόρους, αφού την ίδια ώρα ούτε η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει τον σχεδόν υποβιβασμένο Ολυμπιακό Βόλου (0-0). Η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους πέντε βαθμούς, με την Βέροια να χρειάζεται έναν ακόμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο της.




Ο Θεσπρωτός ήταν εκείνος που «καιγόταν» για βαθμούς στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής ήταν εκείνος που τους πήρε, «σκορπίζοντας» 6-0 της ομάδας της Ηγουμενίτσας που είναι στο +4 από την ζώνη που οδηγεί στη Γ’ Εθνική.

Τρίποντο παραμονής ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζιδη επικράτησε 1-0 του Πιερικού, έφτασε τους 36 βαθμούς και θα είναι και την επόμενη σεζόν στη Super League 2.

Ακομα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και ο άλλος Απόλλων εκείνος της Λάρισας, που επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου, υποχρεώνοντας την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη σε ήττα μετά από 11 ματς!

Nίκη και για τον Πανσερραϊκό στο ματς «επιβίωσης» με την Καβάλα. 2-0 τα «Λιοντάρια» στο -1 από την ζώνη της παραμονής, αλλά με παιχνίδι λίγοτερο οι «Αργοναύτες».

Super League 2 – 1ος όμιλος: Αποτελέσματα 32ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός Β’ – Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ Β’ 0-6

ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Βέροια – Ξάνθη 0-0

Απόλλων Πόντου – Πιερικός 1-0

Ηρακλής – Θεσπρωτός 6-0

Πανσερραϊκός – Καβάλα 2-0

Απόλλων Λάρισας – Νίκη Βόλου 1-0

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Βαθμολογία

vathmologia super league 2

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2 – 1ος όμιλος: Έναν βαθμό μακριά από το μπαράζ η Βέροια – Αποτελέσματα – Βαθμολογία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!