ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League νέα 19/4: To Περιστέρι αποδεσμεύει ο Ιωνικός ενισχύεται

Κι άλλες αποζημιώσεις θα πληρώσει το Περιστέρι μετά τη φυγή των δύο παικτών. Η αντεπίθεση του Ιωνικού με ενίσχυση. Κι άλλα πολλά
Basket League νέα 19/4: To Περιστέρι αποδεσμεύει ο Ιωνικός ενισχύεται

Basket League νέα για τις 19 Απριλίου με πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις και αναλύσεις από την επαγγελματική Λίγκα

Και βέβαια, Basket League νέα με όλες τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα και με συνεχές update για να μη χάνεστε στον «ωκεανό» των ειδήσεων.

Όπως είναι ήδη γνωστό το Περιστέρι έθεσε εκτός ομάδας τους Δημήτρη Κατσίβελη και Λίνο Χρυσικόπουλο. Προφανώς και το θέμα είναι «εσωτερικό» και η εισήγηση του Μίλαν Τόμιτς έγινε αποδεκτή.

Εδώ έχουμε δύο λεπτομέρειες. Η πρώτη έχει να κάνει με το ότι οι δύο παίκτες δεν έχουν το δικαίωμα (πλέον) να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα της Basket League. Η δεύτερη με το ότι χάνεται ο λογαριασμός από παίκτες/προπονητές που έχει αποδεσμεύσει το Περιστέρι κι αναγκάζεται να πληρώσει αποζημιώσεις.

Πεδουλάκης, Ζούρος, Μαυροκεφαλίδης, Μορέιρα, Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης είναι μερικοί που μπορούμε να θυμηθούμε και τους οποίους αποδέσμευσε το Περιστέρι, πληρώνοντάς τους το συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά στον Μίλαν Τόμιτς; Δε μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα αλλά αυτή τη στιγμή, το να απομακρυνθεί ακόμα ένας προπονητής δε θα ωφελούσε σε κάτι το Περιστέρι. Προφανώς οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος της σεζόν.

Basket League νέα 19/4: Η ενίσχυση του Ιωνικού

Ο Ιωνικός Νίκαιας από την πλευρά του προχώρησε σε δύο μεταγραφές και θα εμφανιστεί σούπερ ενισχυμένος  στους καθοριστικούς αγώνες με το Περιστέρι (Μεγάλη Τετάρτη 20/4) και Ηρακλή (Τετάρτη 27/4).

Ο Μάικ Ντέιβις (26χρ.-1,93μ) που αγωνίστηκε φέτος σε Ουκρανία (19,7 πόντοι με 42% στα τρίποντα αλλά και 3,5 ασίστ με την Σόκολι) και Πολωνία (19,1 πόντοι-2,9 ασίστ και 42% στα τρίποντα με την Hydrotruck Ράντομ)  έρχεται να δώσει δύναμη στην περιφέρεια ως ικανότατος σκόρερ.

O Κέβιν Τούμπα (31χρ- 2,06μ) παλιός μας γνώριμος από τον Κολοσσό (αποδεσμεύτηκε τον Ιανουάριο του 2021 μετά από σοβαρό τραυματισμό) είναι διεθνής Βέλγος, με εμπειρία και εξαιρετικές αμυντικές ικανότητες. Με τον Μαυροκεφαλίδη φτιάχνει μια ισχυρή frontline όπου υπάρχει ακόμα ο Μόουζες. Αναμφισβήτητα ο Ιωνικός είναι πολύ δυνατός πλέον

ΠΑΟΚ: Το πρώτο συμβόλαιο του Θοδωρή Κωνσταντινίδη και η ιστορική σύμπτωση

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο 18χρονος γκαρντ Θοδωρής Κωνσταντινίδης. Ο νεαρός αθλητής που είναι μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2017, υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Φεβρουαρίου 2004, έχει ύψος 1μ.94 και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του «Πήγασος 24» και από το 2017 έγινε μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Το 2020 ως μέλος της ομάδας παίδων του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης της ΕΚΑΣΘ.

Ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης είναι γιος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Χρήστου Κωνσταντινίδη, ο οποίος αγωνίστηκε με το Δικέφαλο από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 μέχρι και τη σεζόν 1985-86. Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 62 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ το 1984, αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, ως μέλος της ομάδας που συμμετείχε στον αξέχαστο τελικό των “ξυρισμένων κεφαλιών”!

Και κατά σύμπτωση, ο γιος του Θοδωρής, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ανήμερα της 38ης επετείου από εκείνη την ιστορική βραδιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Basket League νέα 19/4: To Περιστέρι αποδεσμεύει ο Ιωνικός ενισχύεται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.