STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έχει «καεί» ο Κότσαρης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ανοιχτό το θέμα του τερματοφύλακα και ο Κωνσταντίνος Κότσαρης «παίζει» ως περίπτωση.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έχει «καεί» ο Κότσαρης

Να κρατήσει τον  «κορμό» του θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι και να κάνει στη συνέχεια προσεγμένες μεταγραφές. Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης είναι μία περίπτωση που εξετάζεται.

Τα δεδομένα στη θέση του τερματοφύλακα είναι γνωστά. Ο Γιούρι Λοντίγκιν μένει ελεύθερος και στον ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια μήπως και τον πείσουν να παραμείνει. Με την ποιότητα που έχει και τις χρονιές που κάνει, αυτό δεν είναι εύκολο. Ειδικά από τη στιγμή που ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο.

Οι Ηπειρώτες για τα δεδομένα τους έχουν κάνει αυτό που μπορούν και περιμένουν. Ο Λοντίγκιν δεν κρύβει ότι περνάει καλά στα Ιωάννινα. Εφόσον δεν βρει τίποτα, θα παραμείνει. Αλλά με τέτοια εικόνα φέτος, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μην έρθει πρόταση που να τον καλύπτει.

Έτσι οι Ηπειρώτες σταδιακά θα αρχίσουν να εξετάζουν και λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Κότσαρης είναι μία υπόθεση που δεν έχει «καεί». Το λέμε αυτό γιατί και προ διετίας έγινε προσπάθεια για να αποκτηθεί. Τότε ο Παναθηναϊκός στάθηκε εμπόδιο και τελικά τον άφησε ελεύθερο για να πάει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Το ίδιο καλοκαίρι είχε γίνει και η πρώτη προσπάθεια να αποκτηθεί ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Το συμβόλαιό του Κότσαρη με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκπνέει το καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει. Στη Ριζούπολη λένε πως οι αρχικές του απαιτήσεις ήταν αρκετά υψηλές, αλλά ενδεχομένως αυτό να έχει να κάνει και με την απροθυμία του να ανανεώσει. Φέτος έχει καταγράψει 16 συμμετοχές και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αγωνίζεται κυρίως επειδή υπάρχει η αίσθηση πως θα αποχωρήσει.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έχει «καεί» ο Κότσαρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.