MEDIA

Survivor 19/4: Μαζική επίθεση Μπλε και Κόκκινων στον Άρη – «Κρυβόταν πολύ καλά μέχρι τώρα»

Survivor 19/4: Κόκκινοι και Μπλε τα έβαλαν με τον Άρη Σοϊλέδη, μετά τον χαμό στο Συμβούλιο
Survivor 19/4: Μαζική επίθεση Μπλε και Κόκκινων στον Άρη – «Κρυβόταν πολύ καλά μέχρι τώρα»

Survivor 19/4: Μετά την απαράδεκτη στάση του στο Συμβούλιο του Νησιού, το προφίλ του Άρη Σοϊλέδη έχει τσαλακωθεί αρκετά στο Survivor.

Ουδείς περίμενε τέτοια έκρηξη από τον ποδοσφαιριστή στο Συμβούλιο του Νησιού. Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Τάκη, ο Λιανός τους απέβαλε και το τηλεοπτικό κοινό έμελε να παρακολουθεί έκπληκτο τις εξελίξεις.

Ομολογουμένως, ο Άρης Σοϊλέδης τσαλάκωσε το αρκετά καλό προφίλ που είχε. Βέβαια, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να τα κάνει όλα άνω – κάτω, σιγά – σιγά δημιουργείτο η αίσθηση ότι ο Άρης δεν είναι αθώος ως προς τις συμπεριφορές του.

Βέβαια, προς τιμήν του, ο Άρης ζήτησε συγνώμη ενώπιον όλων για την απαράδεκτη στάση του, όπως και ο Τάκης.

Survivor 19/4: Κόκκινοι και Μπλε «στόλισαν» τον Άρη

Παρόλα αυτά, συμπαίκτες και αντίπαλοι δεν έχουν ξεχάσει το περιστατικό στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Και μάλιστα, κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό, ώστε να ενισχύσουν την άποψη ότι ο Άρης δεν είναι αθώος και ότι κρύβει πολλά πράγματα.

Η Ασημίνα, η οποία χτύπησε στο πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο, είπε χαρακτηριστικά. «Ισχύει αυτός ο χαρακτήρας που έδειξε ο Άρης. Ψάχναμε αφορμή και δεν βρίσκαμε. Μέχρι τώρα κρυβόταν καλά. Το έπαιζε αθώα περιστέρα. Πλέον, εκτέθηκες και βγήκες και υποψήφιος!».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι Κόκκινοι, πέραν της Ναυσικάς και Απόστολου, αλλά και οι Μπλε προεξάρχοντος του Σπύρου Μαρτίκα και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

«Ο Εμμανουήλ έχει μεγάλα κότσια και χάλασε τα σχέδια του Άρη. Έδωσε και εκείνον και την Σοφιάνα. Ήξερε ακριβώς πως να τα δικαιολογήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρτίκας.

Ειδήσεις σήμερα

Τηλεθέαση: Δεν έχει αντίπαλο – Πάει και τελείωσε!

Κι όμως! Αυτή την ηθοποιό δεν ήθελαν στο «Παρά Πέντε»

Ποιες είναι οι πιθανότητες να γίνουμε Σανγκάη;

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 19/4: Μαζική επίθεση Μπλε και Κόκκινων στον Άρη – «Κρυβόταν πολύ καλά μέχρι τώρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα