ΑΓΓΛΙΑ

Φίλαθλος της Τσέλσι αγαπάει τον Καντέ περισσότερο από τον σύζυγο της! (pic)

Έναν ευφάνταστο τρόπο για να εκφράσει τον θαυμασμό της στον Καντέ βρήκε μια οπαδός της Τσέλσι, γειώνοντας τον σύζυγο της!
Φίλαθλος της Τσέλσι αγαπάει τον Καντέ περισσότερο από τον σύζυγο της! (pic)

Το γεγονός ότι ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Τσέλσι δεν είναι άγνωστο, όμως μια φίλαθλος των μπλε είπε να εκφράσει την συμπάθεια της προς τον Γάλλο με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, μια οπαδός της Τσέλσι βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της στις κερκίδες του Στάμφορντ Μπριτζ προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της αγαπημένης της ομάδας κόντρα στην Άρσεναλ.

Με την ευκαιρία όμως έφτιαξε και ένα ιδιαίτερο πανό μέσα από το οποίο έκανε γνωστό πως αγαπάει τον Καντέ περισσότερο από τον σύζυγο της!

Η εικόνα αυτή έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε πολύ σύντομα viral με την διάσημη σελίδα του Instagram, «433» να την δημοσιεύει και να συγκεντρώνει περισσότερα από 1.000.000 likes!

Δείτε το πανό της οπαδού της Τσέλσι για τον Καντέ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φίλαθλος της Τσέλσι αγαπάει τον Καντέ περισσότερο από τον σύζυγο της! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.