ΓΑΛΛΙΑ

Εμπαπέ: Ακόμα πιστεύουν στην παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Όλα δείχνουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι… φευγάτος, αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν ακόμα πιστεύουν ότι μπορεί να μείνει.
Εμπαπέ: Ακόμα πιστεύουν στην παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Μετά την κατάκτηση και μαθηματικά της Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, ένα είναι το μεγάλο ερωτηματικό στην ομάδα. Ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός παρουσιάζεται να έχει υπογράψει ήδη στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα φοράει τα χρώματα της τα επόμενα χρόνια.

Οι φήμες μάλιστα οργιάζουν για ένα τεράστιο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η «Βασίλισσα», προκειμένου να τον δελεάσει.

Ωστόσο ο Λεονάρντο έρχεται να τα αλλάξει όλα, τονίζοντας μέσα στους πανηγυρισμούς ότι ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Εμπαπέ, ο οποίος ακόμα έχει πιθανότητες να μείνει στην ομάδα.

Σίγουρα με τις νέες ευρωπαϊκές αποτυχίες πάντως και τον αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League, ο Γάλλος σούπερ σταρ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπαπέ: Ακόμα πιστεύουν στην παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.