ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε πίεση – Ο αποκλεισμός το χειρότερο σενάριο

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται υπό πίεση μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε πίεση – Ο αποκλεισμός το χειρότερο σενάριο

Ολυμπιακός: Χειρότερο σενάριο για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να γραφτεί. Αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου μέσα στην έδρα του και από τον ΠΑΟΚ, το βασικό αντίπαλο που έχει δηλαδή τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος από προηγούμενα παιχνίδια, υπήρξαν διαστήματα που ήταν κυριαρχικός αλλά το ματς πήγε στην παράταση ενώ ο κόουτς και πάλι με τις αλλαγές φάνηκε να τα μπερδεύει όλα.

Η τελευταία εικόνα είναι που μένει και αυτή λέει πως ο Ολυμπιακός παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ.

Δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο του και φυσικά στον Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στη πιο δύσκολη φάση από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Θυμηθείτε το αυτό.

Τώρα αν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, είναι κάτι που φυσικά είναι νωρίς να ειπωθεί.

Αλλά ο κόουτς θα πρέπει να προσφέρει λύσεις. Στις συζητήσεις που θα γίνουν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε πίεση – Ο αποκλεισμός το χειρότερο σενάριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.