ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συμφώνησε οριστικά με Αλμέιδα για 2+1 χρόνια – «Εφιάλτης» με Αραούχο

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και αναμένεται σύντομα στην Αθήνα μαζί με το 6μελές τιμ του
Η ΑΕΚ συμφώνησε οριστικά με Αλμέιδα για 2+1 χρόνια – «Εφιάλτης» με Αραούχο

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι πλέον ο νέος προπονητής της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ένωση για 2+1 χρόνια!

Πλέον αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό και το υπόλοιπο τιμ του (6 άτομα) με την ΑΕΚ να δαπανά συνολικά 1,2 εκατ.ευρώ για όλους και να μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Ο Αλμέιδα βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στου San Jose Earthquakes του MLS, έχοντας μία σειρά από επιτυχίες στη Λατινική Αμερική, όπου πανηγύρισε δύο ανόδους στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, με Ρίβερ Πλέιτ και Μπάνφιλντ, αλλά και το νταμπλ στο Μεξικό με την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα, συν το Champions League της CONCACAF.

Ο Αλμέιδα πλέον είναι προπονητής της ΑΕΚ και έρχεται στα μέρη μας με 6μελές τιμ. Ποιό είναι αυτό: Ομάρ Ζαρίφ (άμεσος συνεργάτης),  Ντάνιελ Βέγα (συνεργάτης), Κάρλος Ρόα (προπονητής τερματοφυλάκων), Γκίντο Μπονίνι (γυμναστής), Φάμπιο Άλβαρες (γιατρός), Αγουστίν Σαλασάρ (μεταφραστής). Άρα θα πρέπει να προκύψουν και αποχωρήσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μάλιστα, ο Αλμέιδα αναμένεται άμεσα στην Αθήνα και είναι πολύ πιθανό να δει το ματς με τον ΠΑΟΚ από το μπουθ της Τούμπας την Κυριακή το βράδυ.

https://youtu.be/zpLeDgBALA8

Τέλος η χρονιά για Αραούχο!

Άσχημα μαντάτα στην ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό και ακολούθησε θεραπεία.

Ο Αραούχο επί της ουσίας θα χάσει όλα τα ματς μέχρι τη λήξη της σεζόν, καθώς απομένουν περίπου 20 ημέρες. Τα πάντα βέβαια θα φανούν από το πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» αναφορικά με την Ευρώπη υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια έχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα έχει έναν ακόμη τελικό για την Ευρώπη, κόντρα στον Αρη στο Χαριλάου και κλείνει τη χρονιά στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Λογικά όλα αυτά τα ματς η ΑΕΚ θα κληθεί να τα δώσει χωρίς τον Αραούχο, με τον Οφρυδόπουλο να  επιστρατεύει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά και με ειδικά γυαλιά στο τελευταίο παιχνίδι στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Από εκεί και πέρα ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

«Αν ο Λόπεζ πάει στην ΑΕΚ μπορεί να φτάσει μέχρι την Εθνική του Μεξικό!»

Aκόμα μια αναφορά από ΜΜΕ του Μεξικού, ότι ο Ματίας Αλμέιδα αν αναλάβει την ΑΕΚ θα πάρει μαζί του Χαβιέρ Εδουάρδο Λόπεζ.

Ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται πως είναι μια ανάσα από το να ανακοινωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καθώς όπως σας ενημερώσαμε από χθες κιόλας, έχει ξεκινήσει ήδη η ανταλλαγή εγγράφων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλμέιδα «ψηφίζει» ΑΕΚ παρά το τεράστιο ποσό που του προσφέρει η Τσίβας.

Ένα tweet από το Μεξικό αναφέρει ο ότι ο Λόπεζ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον δρόμο του Αργεντινού τεχνικού με σκοπό να βρεθεί στην Εθνική του ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ συμφώνησε οριστικά με Αλμέιδα για 2+1 χρόνια – «Εφιάλτης» με Αραούχο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...