MEDIA

Survivor Twitter 2/5: Ο «καμικάζι» Τάκης και η Στέλλα – Ριβάλντο έκαναν θραύση

Survivor Twitter 2/5: Τάκης Καραγκούνιας, Στέλλα και Ναυσικά έδωσαν έμπνευση στον λαό της πλατφόρμας
Survivor Twitter 2/5: Ο «καμικάζι» Τάκης και η Στέλλα – Ριβάλντο έκαναν θραύση

Survivor Twitter 2/5: Μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να μην ήταν στο επίκεντρο στο Survivor, αλλά ο Τάκης τον αντικατέστησε επάξια.

Ο MakeUp Artist κατηγόρησε την παρέα του Άρη ότι στήνει ασυλίες, αλλά μάλλον η πραγματικότητα ήρθε να τον διαψεύσει.

Το 10-9 των Κόκκινων σε Flag Race το αποδεικνύει και οδήγησε τους Μαχητές να βγάλουν αυτόν για πρώτο υποψήφιο.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μας είχε καλομάθει στο να είναι ο βασιλιάς του Twitter. Ωστόσο, μετά το επεισόδιο της Κυριακής (1/5) είχαμε μερικές αλλαγές.

Ο Τάκης Καραγκούνιας που μπουγελώθηκε από τη Σοφιάνα, η Στέλλα που κέρδισε την ατομική ασυλία, αλλά και η Ναυσικά, απασχόλησαν τον μιντιακό λαό.

Survivor Twitter 2/5: Τα tweets της βραδιάς

Για περάστε και θαυμάστε τις δημιουργίες των χρηστών του Twitter. Κι επειδή μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, πάρε πολλές εικόνες και τσιτάτα!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Twitter 2/5: Ο «καμικάζι» Τάκης και η Στέλλα – Ριβάλντο έκαναν θραύση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα