STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Ο «καυτός» μήνας Μάιος!

CAS, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, τηλεοπτικά και Ευρώπη τα θέματα που «καίνε» στον Άρη!
Άρης:  Ο «καυτός» μήνας Μάιος!

Πολλά τα ανοιχτά «μέτωπα» που έχει ο Άρης. Τα περισσότερα εξ αυτών αναμένεται να κλείσουν μέσα στον καθοριστικό για την επόμενη μέρα του club,  Μάιο!

Απότομα ανεβαίνει η θερμοκρασία στο «Βικελίδης». Σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα! Η… ταλαιπωρία με το CAS και την υπόθεση Ντουρμισάι, το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός και το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», μέχρι τις αποδεσμεύσεις.

CAS: Νέα αναβολή με την ευχή να είναι η τελευταία!

Με τις αναβολές του CAS έχει χαθεί το μέτρημα. Διψήφιος ο αριθμός… and keep counting! Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου στις 29/4, όμως δόθηκε νέα παράταση μέχρι τις 18 Μαΐου. Οι «κιτρινόμαυροι ευελπιστούν να είναι η τελευταία!

Αποδεσμεύσεις, μεταγραφές…

Και αυτό για να «τρέξει» ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει παρει την απόφαση να ρίξει το μπάτζετ αλλά και τον μέσο όρο ηλικίας. Ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία. Το CAS θα επηρεάσει και τις ανανεώσεις. Η απόφαση για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, CAS επιτρέποντως, είναι ειλημμένη.

Ήδη ο Μπερτόγλιο πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Το ίδιο, όπως αποκάλυψε το Sportime, ισχύει και για τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά και για τον Μπεναλουάν. Ο Σάκιτς επίσης θα φύγει, το ίδιο και ο Μάνος. Λόπεθ, Ντουάρτε επίσης. Τα περισσότερα από τα συμβόλαια που λήγουν δεν θα ανανεωθούν.

Ο Δεληζήσης είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Αρκετά χρόνια στην ομάδα και κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών, είναι να κλείσει την καριέρα του στον Άρη.

Προσπάθειες θα γίνουν και για να λυθούν συμβόλαια. Ο Λούμορ θα είναι η εύκολη περίπτωση, αφού και ο ίδιος θέλει να φύγει. Χαϊροβιτς, Ντένις είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο Εντιαγέ ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι μακριά από τον Εντιαγέ που μας συστήθηκε στις αρχές της περιόδου.

Τηλεοπτικό συμβόλαιο..

Ανοιχτό και αυτό το «μέτωπο», με το Sportime να αποκαλύπτει τόσο τo ενδιαφέρον της Cosmote tv, όσο και την νέα βελτιωμένη πρόταση της NOVA. O Καρυπίδης διαπραγματεύεται τριετές συμβόλαιο με αρκετά αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε ετησίως τα προηγούμενα τρία χρόνια. Οι επαφές και με τους δύο παρόχους είναι στην τελική ευθεία και το νέο συμβόλαιο θα υπογραφεί άμεσα, αφού πρέπει να μπει και στον φάκελο της αδειοδότησης (μελλοντικά έσοδα).

Ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και Ολυμπιακός…

Κρίσιμο αγωνιστικά το επόμενο 12ήμερο. Ο Άρης δίνει τέσσερα παιχνίδια, με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Ευρωπαϊκό «εισιτήριο» που για την ΠΑΕ θα έχει και η οικονομικά οφελη. Αφενός στο τηλεοπτικό συμβόλαιο και αφετέρου στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν. Η ζημιά από τα κλειστά γήπεδα λόγω covid, έκανε μεγάλες ζημιές, όχι μόνο στον Άρη, αλλά σε όλες τις ΠΑΕ.

Μέχρι το check in για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι, ο Άρης έχει να παίξει με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτο χρονικά το ματς στο «Βικελίδης» με τον και μαθηματικά πρωταθλητή Ολυμπιακό την Κυριακή (8/5-21.00). Σημαντικές απουσίες για τον Χέρμαν Μπούργος σε θέσεις που δεν υπάρχουν και πολλοί υποψήφιοι αντικαταστάτες. Ο Καμαρά μετά από την ανόητη αποβολή του στη Λεωφόρο δεν υπολογίζεται. Το πέμπτο ματς που θα χάσει ο Μαυριτανός φορ. Στα τέσσερα προηγούμενα, ο Άρης έμεινε στο μηδέν!

Εκτός και ο Σάσα. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε τραυματίας από την Αθήνα και θα δει το ματς από τα επίσημα του «Βικελίδης». Αμφίβολος και ο Κριστιάν Γκάνεα, με τη συμμετοχή του ή όχι να ξεκαθαρίζει στην προπόνηση της Παρασκευής.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο «καυτός» μήνας Μάιος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!