MEDIA

MasterChef trailer 6/5: Δεν ήρθα να κάνω στρατηγικές – Ίσως συνειδητοποιεί καλύτερα την κατάσταση

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (21:00).
MasterChef trailer 6/5: Δεν ήρθα να κάνω στρατηγικές – Ίσως συνειδητοποιεί καλύτερα την κατάσταση

MasterChef trailer 6/5: Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star να συνεχίζεται με μια ακόμη διαδικασία αποχώρησης.

Το ριάλιτι μαγειρικής αποδεικνύεται και τη φετινή σεζόν πιο ανατρεπτικό από ποτέ, με την τελευταία ομαδική δοκιμασία να φέρνει τα πάνω κάτω.

Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Πάνος, που με τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας της εβδομάδας κατάφερε να κρατήσει στα χέρια του την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας αλλά και να καρπωθεί τα πλεονεκτήματα της.

Έτσι, ήταν αυτός που είχε τον ρόλο να ανακατέψει την τράπουλα και να διαμορφώσει από την αρχή της δύο ομάδες επιλέγοντας μάλιστα τον αντίπαλο αρχηγό.

Η κόντρα ήταν μεγάλη και η δοκιμασία απαιτητική, με τους μπλε να επικρατούν, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportime, με την κόκκινη ομάδα να καλείται πλέον να αποχωριστεί έναν παίκτη.

Η ατομική ασυλία πήγε στον Γιάννο που μαγείρεψε τα καλύτερα ραβιολόνε και φόρεσε την λευκή ποδιά, γεγονός που του αφαιρεί άγχος από τη σημερινή ψηφοφορία.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες καθώς δύο εκ των Μάριου, Νικήτα και Καλλιόπη θα βρεθούν στον τάκο έπειτα από την διαδικασία ψηφοφορίας.

MasterChef trailer 6/5: Θα κάνει ο Πάνος την ανατροπή;

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε αν και εφόσον του ζητηθεί, ποια απόφαση θα πάρει ο Πάνος και αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας προκειμένου να προστατέψει κάποιον συμπαίκτη του, με τον Μάριο να είναι ο πιο πιθανός μιας και οι δύο παίκτες έχουν αναπτύξει μια φιλική σχέση μέσα στο σπίτι.

Από την άλλη, ο Γιάννος θα δηλώσει πως δεν ήρθε στο παιχνίδι για να κάνει στρατηγικές ενώ ο Νικήτας θα τονίσει για έναν συμπαίκτη του πως ίσως αρχίζει να συνειδητοποιεί καλύτερα την κατάσταση.

Μια μάχη για μια θέση στους καλύτερους εννέα του φετινού διαγωνισμού κρίνεται σήμερα και οποιοσδήποτε παίκτης επιθυμεί να την εξασφαλίσει θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια.

Η σημερινή διαδικασία αποχώρησης αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως απαιτητική καθώς οι δύο παίκτες που θα μαγειρέψουν θα πρέπει να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, Δημήτρη Παμπόρη.

Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει στο σπίτι του MasterChef και ποιος θα ετοιμάσει βαλίτσες για να επιστρέψει στο δικό του; Η απάντηση σήμερα στις 21:00!

Δείτε το MasterChef trailer 6/5:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef trailer 6/5: Δεν ήρθα να κάνω στρατηγικές – Ίσως συνειδητοποιεί καλύτερα την κατάσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα