MEDIA

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον του Νικόλα

Αυτό είναι το μέλλον του Νικόλα στα τρία μίλια!
Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον του Νικόλα

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Star, Τρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, ο Βασίλης κάνει τα πάντα για να μάθει που είναι η Φωτεινή όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα καθώς στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί σύντομα και ο Νικόλας!

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον του Νικόλα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο για τον Νικόλα καθώς, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος ο Νικόλας εμπλέκεται στην έρευνα για τη φωτιά!

Ο Νικόλας είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει όλη του τη ζωή στο νησί, είναι μοναχικός και χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση. Μόνη του παρηγοριά είναι ο γιος του που ζει μαζί του.

Το παρελθόν όμως τον βαραίνει και αυτός το έχει ρίξει στο ποτό. Όσον αφορά την υπόθεση του εκβιασμού του γιου του καπετάνιου, ο Νικόλας είναι στη διάθεση του για να βοηθήσει στις έρευνες.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός Νικόλας αποκάλυψε πως οι σχέσεις του με τον γιο του θα περάσουν μια μεγάλη κρίση όμως θα επαναπροσδιοριστούν ενώ θα υπάρξει και μια αποκάλυψη από το παρελθόν που έχει σχέση με κάποια γυναίκα.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

https://youtu.be/NlSqXUa4CU4

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον του Νικόλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα