ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Φουλ για την απόκτηση στόπερ – Τι θα πει ο Αλμέιδα και ποιον θέλει

Η στήλη «Agent Greek» σας μεταφέρει όλα τα δεδομένα για την αμυντική ενίσχυση της ΑΕΚ στην άμυνα. Ποια η εισήγηση του Αλμέιδα.
ΑΕΚ: Φουλ για την απόκτηση στόπερ – Τι θα πει ο Αλμέιδα και ποιον θέλει

Η παραμονή του Τσούμπερ βγήκε προς τα έξω ως η πρώτη μεταγραφή Αλμέιδα. Μπορεί να είναι και έτσι αλλά υπάρχει η παραμικρή εντύπωση πως ο Αργεντινός δεν θα είναι ο Νο1 παράγοντας των φετινών μεταγραφικών κινήσεων της ΑΕΚ.

Είχατε διαβάσει άλλωστε πρόσφατα στο Sportime ότι ο Μελισσανίδης είναι εδώ και το deal με Τσούμπερ είναι σοβαρή ένδειξη.

Παπαδημητρίου και Κονέ συνεχίζουν αλλά αυτό δε σβήνει τα όσα τραγικά συνέβησαν και έφεραν την Ένωση και πάλι εκτός στόχων σε βαθμό καταστροφικό αν χάσει την Ευρώπη.

Σίγουρα έγιναν και θετικές κινήσεις αλλά το αποτέλεσμα μετράει και η φετινή εικόνα της ΑΕΚ σβήνει τα καλά. Ενδιαφέρον θα έχει τι θα γίνει με το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Η ΑΕΚ είχε φέτος Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλα που ο ένας ορισμένες φορές ήταν χειρότερος από τον άλλο, ο Σβάρνας που κλήθηκε Εθνική υποχώρησε σημαντικά και ο Λάτσι που θα ήταν μεγάλο πρότζεκτ εξαφανίστηκε.

Λέγεται λοιπόν πως προχωράει μια υπόθεση κεντρικού αμυντικού και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το ζήτημα, όμως, είναι τι θα πει ο Αλμέιδα για αυτόν και αν τελικά ο νέος κόουτς θα το φρενάρει λίγο το ζήτημα για να προχωρήσει στόπερ από την Αργεντινή.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Φουλ για την απόκτηση στόπερ – Τι θα πει ο Αλμέιδα και ποιον θέλει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.