MEDIA

Ψέματα – επεισόδια 2,3: Όσα συγκλονιστικά θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Σημαντικές εξελίξεις στη σειρά «Ψέματα» του Alpha, καθώς η Μαρίνα θα ζήσει έναν πραγματικό εφιάλτη.
Ψέματα – επεισόδια 2,3: Όσα συγκλονιστικά θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Ψέματα – επεισόδια 2,3: Αλλάζει το τοπίο, στα τηλεοπτικά δρώμενα, η σειρά «Ψέματα» που μεταδίδεται από τον Alpha. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο το σήριαλ έκανε τη διαφορά στην μάχη για τις κορυφαίες θέσεις στην τηλεθέαση, καθώς απέσπασε ένα σημαντικό κομμάτι της «πίτας» από τα νούμερα.

Τα «Ψέματα» αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter έχοντας 16,5% σε δυναμικό κοινό και 16,9% σε σύνολο, βρέθηκαν στην κορυφή την ώρα προβολής τους η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική μελλοντικά καθώς η σειρά παίζεται μετά τον Σασμό στις 22:40.

Κι αν η πρώτη γεύση από το σήριαλ ήταν κάτι παραπάνω από δυνατή, που να δείτε και τη συνέχεια στα επεισόδια 2 και 3. Κι αυτό καθώς η Μαρίνα θα ζήσει έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς δεν μπορεί να αποδείξει την καταγγελία επί του Αντρέα, με αποτέλεσμα να την αμφισβητούν ακόμη και οι πιο στενοί της άνθρωποι.

Ψέματα – επεισόδια 2,3: Τι θα δούμε προσεχώς

Επεισόδιο 2 (12/5/2022)
Η Μαρίνα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς αποδεικνύεται ότι αδυνατεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Αντρέα. Έτσι αισθάνεται  την αμφισβήτηση και την καχυποψία όλων, ακόμα και των πιο κοντινών της ανθρώπων.

Επεισόδιο 3 (19/5/2022)
Η Μαρίνα εξαπολύει επίθεση μέσω ίντερνετ στον Αντρέα, κάτι που όμως θα γυρίσει εναντίον της! Οι συνέπειες μάλιστα θα είναι απρόβλεπτες, μιας και το παρελθόν της θα γυρίσει για να την κυνηγήσει!

Η Μαρίνα καλείται να βάλει στην άκρη για λίγο τα προσωπικά της καθώς η Ηλιάννα, μαθήτρια της στη β’ λυκείου, βρίσκεται σε κίνδυνο. Μάλιστα στην προσπάθειά της να την προστατεύσει, θα αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από τον Αντρέα με τον οποίο είναι «στα μαχαίρια»!

Ψέματα – επεισόδια 2,3: Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδο της Πέμπτης 12 Μαΐου 2022

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψέματα – επεισόδια 2,3: Όσα συγκλονιστικά θα δούμε στη συνέχεια της σειράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.