STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Τα no news δεν είναι απαραίτητα και bad news – Tι σημαίνει η νέα παράταση από το CAS!

Πάει για 10 Ιουνίου η απόφαση του CAS. Τι σημαίνει αυτό για τον Άρη!
Άρης: Τα no news δεν είναι απαραίτητα και bad news – Tι σημαίνει η νέα παράταση από το CAS!

Άρης: Νέα παράταση -που δεν είναι απαραίτητα κακή-  από το CAS μέχρι τις 10 Ιουνίου στην εκδίκαση της υπόθεσης Ντουρμισάι.

Οι πληροφορίες που αναπαρήγαγε μερίδα των ΜΜΕ για απόφαση του CAS μέχρι την Παρασκευή (13/5), χωρίς υπόσταση!

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, έδωσε νέα παράταση στην υπόθεση Ντουμισάι, την 13η!

Όντως στην ΠΑΕ Άρης περίμεναν άμεσα τα τελεσίδικα νέα από το CAS – και ευχάριστα – αλλά η αισιοδοξία των «κιτρινόμαυρων» δεν επιβεβαιώθηκε. Νέα ημερομηνία, η 10η Ιουνίου.

Παράταση στην αγωνία για τους Θεσσαλονικείς, αφού ακόμα δεν μπορούν να προχωρήσουν στον σχεδιασμό τους, χωρίς ωστόσο να σημαίνει απαραίτητα οτι η συγκεκριμενη καθυστέρηση είναι και κακή για την ομάδα!

Με δεδομένο οτι οι παρατάσεις που δίνει το CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι είναι 20ήμερες, αυτό σημαίνει αυτόματα οτι η επόμενη θα βγει παραμονές της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου.

Τι σημαίνει (και) αυτό; Οτι το ποσοστό ο Άρης να κάνει κανονικά μεταγραφές του καλοκαίρι είναι υπέρ του.

Σε περίπτωση νέας παράτασης, η νέα ημερομηνία θα «πέσει» εντός της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Όπως και πέρσι, αν μπει ο Ιούλιος, ο Άρης προχωράει κανονικά με μεταγραφές, αφού οποιαδήποτε απόφαση βγει, ακόμα και απαγόρευσης μεταγραφών, θα έχει ισχύ από την επόμενη – και όχι από την τρέχουσα – μεταγραφική περίοδο. Οπότε καλό Γενάρη!

Μόνο αν το CAS βγάλει απόφαση και καταδικαστική για τον Άρη στις 20 Ιουνίου δεν θα γίνουν μεταγραφές. Αν και όπως έχει επανειλλημένως γράψει το Sportime, η αισιοδοξία για αθώωση, ή στη χειρότερη ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα, είναι παραπάνω από συγκρατημένη.

Ο Καρυπίδης περιμένει μέχρι τις 20 Ιουνίου (ίσως και νωρίτερα) και εν συνεχεία σηκώνει μανίκια!  Μανίκια που έχουν ήδη σηκωθεί ,αφού αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν τσεκαριστεί, ενδιαφέρουν και έχουν γίνει και κάποιες πρώτες συζητήσεις.

Δικαιωμένος για Καμαρά ο Καρυπίδης!

Man of the match o Αμπουμπακάρ Καμαρά στη Τούμπα και δεν ήταν μόνο το νικητήριο γκολ που σημείωσε ο Μαυριτανός. Το πόσο πολύτιμος είναι για τον Άρη φέτος, επιβεβαιώνεται από τις απουσίες του. Στα πέντε ματς που έχασε, ο Άρης έμεινε στο μηδέν!

Δικαιωμένος πέρα για πέρα ο Καρυπίδης, αφού ο Καμαρά ήταν προσωπική του επιλογή, ακόμα και όταν διαφώνησε και με τον προπονητή, ο οποίος ήθελε φορ με άλλα χαρακτηριστικά.

Ο Καμαρά αγοράστηκε 3,2 εκ. ευρώ από τη Φούλαμ έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και ο Καρυπίδης τον θέλει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Μόνο αν για τον Μαυριτανό «σκάσει» πρόταση την οποία δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Μέχρι σήμερα, δεν έχει προκύψει κάτι. Tελείως διαφορετική περίπτωση από εκείνη του Εντιαγέ!

Άρης – ΑΕΚ: Ο Σάσα προλαβαίνει, ο Γκάνεα δύσκολα!

Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και το… πάνω χέρι για την Ευρώπη. «Τελικός» με ΑΕΚ το Σάββατο (4/5-20.00) στο «Βικελίδης». Χρόνος για πανηγύρια δεν υπάρχει. Ούτε για ξεκούραση. Ο Σάσα προπονήθηκε κανονικά, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα και εννοείται πως υπολογίζεται κανονικά.

Ο Γκάνεα πάλι όχι. Ούτε την Πέμπτη έκανε προπόνηση και λογικά αν δεν τα καταφέρει και σήμερα, θα μείνει πάλι εκτός αποστολής. Πλην του Σάσα, δύσκολα θα γίνουν άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Χερμάν Μπούργος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Τα no news δεν είναι απαραίτητα και bad news – Tι σημαίνει η νέα παράταση από το CAS!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!