STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Εκεί «κλείνει» τηλεοπτικά – Σε αυτήν την πρόταση λέει «ναι» ο Καρυπίδης!

Με το... στυλό στο χέρι για να υπογράψει νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο ο Άρης!
Άρης: Εκεί «κλείνει» τηλεοπτικά – Σε αυτήν την πρόταση λέει «ναι» ο Καρυπίδης!

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη NOVA oι «κιτρινόμαυροι». Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε το κανάλι της Κάντζας.

Άρης: Το Sportime αποκάλυψε την πρόταση της Cosmote tv για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα (και) του Άρη!

Τα όσα είδαν την Τετάρτη (25/5) το φως της δημοσιότητας περί συμφωνίας των «κιτρινόμαυρων» με την Cosmote tv, δεν ισχύουν. Όσοι… έτρεξαν να προλάβουν τις εξελίξεις εκτέθηκαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Άρης το πιθανότερο είναι να παραμείνει στη NOVA. O Θόδωρος Καρυπίδης τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το κανάλι της Κάντζας το οποίο επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση!

Η πρόταση περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο (1+1+1) με συνολικές αποδοχές που θα ξεπεράσουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ! Σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη η οποία έβαζε στα ταμεία της ΠΑΕ, 2,5 εκ. ευρώ ετησίως!

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά όλα δείχνουν οτι αυτή τη φορά το deal δεν χαλάει και ο Άρης θα παραμείνει στη NOVA, η οποία θα έχει επίσης υπό την «στέγη» της τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η συμφωνία θα περιλαμβάνει τα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη στη Super League, τα ματς στο Europa Conference League, αλλά και τα φιλικά που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, στην Ελλάδα και στην Αυστρία!

Αθλητικές ειδήσεις

Άρης: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει!

ΠΑΟΚ: Για ποιο λόγο ο Μπότο είναι αφεντικό με όρια!

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο ψάχνεται να φύγει

Η ανατροπή της σεζόν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Εκεί «κλείνει» τηλεοπτικά – Σε αυτήν την πρόταση λέει «ναι» ο Καρυπίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!