MEDIA

Survivor Twitter 30/5: Το Μεξικό, το ποδοσφαιράκι και το κάλπασμα της Βρισηίδας γκρέμισαν τα σόσιαλ

Survivor Twitter 30/5: Ο λαός του Twitter έδωσε ξανά ρέστα παίρνοντας έμπνευση από Λιανόμ Βρισηίδα και Μεξικό
Survivor Twitter 30/5: Το Μεξικό, το ποδοσφαιράκι και το κάλπασμα της Βρισηίδας γκρέμισαν τα σόσιαλ

Survivor Twitter 30/5: Ο λαός του Twitter ήταν και πάλι στις επάλξεις για να σχολιάσει ένα συναρπαστικό επεισόδιο στο Survivor.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έκανε… μονοήμερη εκδρομή στο Μεξικό. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμάς μας πήγαιναν μονοήμερη στη Στεμνίτσα και όχι κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Εν πάσει περιπτώσει, οι Μπλε χάρηκαν με την ψυχή τους το έπαθλο που κέρδισαν τους Κόκκινους.

Πήγαν στο Μεξικό, έπαιξαν μουσική με τους μαριάτσι, δοκίμασαν μεξικανική κουζίνα, ενώ έκαναν και ιππασία.

Δηλαδή η Βρισηίδα έκανε. Μπορεί να έγινε έξω φρενών στον στίβο μάχης, αλλά ηρέμησε, καθώς πήγε Μεξικό με τους υπόλοιπους Μπλε και με το κάλπασμά της τρέλανε την πλατφόρμα.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε και το ποδοσφαιράκι. Ο αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας, με τους Λιανό και Ατζούν να παίζουν με τους διαγωνιζόμενους.

Επική περιγραφή από Λιανό, ο οποίος περιέγραφε τις φάσεις όπου συμμετείχε κι ο ίδιος ως τερματοφύλακας.

Φάση – αφασία μιλάμε. Οι Μπλε κέρδισαν και τον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά τα σχόλια στην πλατφόρμα ήταν οι πραγματικοί MVP. Επομένως, σας αφήνουμε να ρίξετε μια ματιά.

Survivor Twitter 30/5: Τα tweets της βραδιάς

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Twitter 30/5: Το Μεξικό, το ποδοσφαιράκι και το κάλπασμα της Βρισηίδας γκρέμισαν τα σόσιαλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα