ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: O Kλάτενμπεργκ ετοιμάζει (νέα) αλλαγή στους διεθνείς!

To Sportime αποκαλύπτει τις σκέψεις του Κλάτενμπεργκ για τους (νέους) διεθνείς!
Διαιτησία: O Kλάτενμπεργκ ετοιμάζει (νέα) αλλαγή στους διεθνείς!

Διαιτησία: Από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν πήραν (επίσημα) το σήμα της FIFA, Μανούχος και Κουμπαράκης, το Sportime και η στήλη «κοράκι» είχαν αποκαλύψει οτι θα αποχωρήσει κι άλλος διεθνής!

Διαιτησία: «Ένας ακόμα διεθνής θα χάσει το σήμα της FIFA μέσα στο 2022! Ειλημμένη η απόφαση!», αποκάλυπτε η στήλη!

Αλλαγή δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα πριν τα τέλη του έτους, όταν και η UEFA θα δημοσιοποιήσει τον πίνακα των νέων διεθνών.

Τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου θα σταλούν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος έχει αποφασίσει να κάνει (νέες) αλλαγές.

Οι αποχωρήσεις είναι σε άμεση συνάρτηση με το αν υπάρχουν διαιτητές να τους διαδεχθούν. Ο Κλάτενμπεργκ έχει βρει τον πρώτο νέο διεθνή, που θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα!

Με τη σειρά όμως τα πράγματα. Ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Προέκυψαν δημοσιεύματα που θέτουν εκτός πινάκων της UEFA, τους Σιδηρόπουλο και Παπαδόπουλο. Το Sportime αποκαλύπτει οτι υπάρχει ακόμα ένας που σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ δεν έχει μέλλον εκτός Ελλάδας.

Ας μείνουμε στους δύο που είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Διαιτησία: «Σωσίβιο» η elite για Σιδηρόπουλο!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, θεωρεί και δεν το κρύβει, οτι και οι δύο δεν έχουν να δώσουν τίποτα στην Ευρώπη. Κάτι που ίσως επιβεβαιώνεται και από τους ορισμούς τους. Ειδικά για τον Σιδηρόπουλο ο οποίος ούτε σε μεγάλη διοργάνωση έχει πάει, ούτε μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει σφυρίξει. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που έχει στείλει η UEFA στον Έλληνα ρέφερι, επιλέγοντας να τον στέλνει 4ο και να μην του δίνει παιχνίδια Champions League πέρα από τη φάση των ομίλων.

Ο Κλάτενμπεργκ που έχει πρόσβαση και στις εκθέσεις των παρατηρητών του Σιδηρόπουλου, θεωρεί οτι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι. Στα 43 του πλέον ο Σιδηρόπουλος, δεν έχει καμία τύχη να προλάβει μεγάλη διοργάνωση.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα τον συμπεριλάβει στις προτάσεις του. Ο Σιδηρόπουλος δεν έχει «αύριο», αλλά τον σώνει το γεγονός οτι ανήκει στην elite κατηγορία. Αυτό και μόνο αρκεί για να συμπεριληφθεί το όνομα του στις προτάσεις του Κλάτενμπεργκ. Σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, ο Σιδηρόπουλος ίσως να είχε ήδη «τελειώσει» από διεθνής!

Σε δύσκολη θέση ο Παπαδόπουλος

Η περίπτωση Παπαδόπουλου, δεν είναι τόσο περίπλοκη. Ο Μακεδόνας ρέφερι, ο αμέσως μεγαλύτερος ηλικιακά, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για τον Κλάτενμπεργκ, στα 40 του χρόνια, δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν ορισμένοι. Ελάχιστοι ευρωπαϊκοί ορισμοί. Την περσινή σεζόν, μεταφέρθηκαν και διάφορα σχόλια στον Κλάτενμπεργκ για το γεγονός οτι ο Παπαδόπουλος έδειξε ανέτοιμος σε σχέση με κάποιον τραυματισμό του, σε κάποια ευρωπαϊκά ματς.

Για τον Παπαδόπουλο, η απόφαση να μην προταθεί εκ νέου για διεθνής από τον Κλάτενμπεργκ, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει».

Ο Άγγλος έχει ως κύριο γνώμωνα την ηλικία, αλλά και τα περιθώρια εξέλιξης (που πρέπει να) έχει ένας διαιτητής για να γίνει διεθνής.
Με τα έως τώρα δεδομένα, η αλλαγή στον νέο πίνακα των διεθνών θα είναι μια. Δεν αποκλείεται πάντως να «διπλώσει» αφού όπως αποκάλυψε το Sportime, υπάρχει κι άλλος διεθνής που σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ δεν έχει περιθώρια εξέλιξης στην Ευρώπη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: O Kλάτενμπεργκ ετοιμάζει (νέα) αλλαγή στους διεθνείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!