ΓΑΛΛΙΑ

Εμπαμπέ: Απάντησε με μια λέξη στα περί «εκκαθάρισης» της Παρί, κατόπιν δικής του εισήγησης

Με ανάρτησή του που περιλαμβάνει μόνο μία λέξη το «Fake» ο Κιλιάν Εμπαμπέ έβαλες τέλος στη φημολογία περί απομάκρυνσης πολλών παικτών από την Παρί, κατόπιν δικής του εισήγησης.
Εμπαμπέ: Απάντησε με μια λέξη στα περί «εκκαθάρισης» της Παρί, κατόπιν δικής του εισήγησης

Πριν από λίγες ημέρες ο Κιλιάν Εμπαμπέ υπέγραψε μυθικό συμβόλαιο 600.000.000 ευρώ για τρία χρόνια, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2025.

Το νέου του συμβόλαιο, μεταξύ άλλων, ηγεμονικών προνομίων του δίνει τη δυνατότητα να έχει λόγο ακόμη και στους παίκτες που θα αποκτηθούν ή θα φύγουν.

Πάνω σε αυτόν τον όρο, χθες (2/6) ξέσπασε φημολογία στον ξένο τύπο, σύμφωνα με την οποία ο Εμπαπέ… εισηγήθηκε στη διοίκηση την αποδέσμευση πολλών παικτών , μεταξύ των οποίων του Νεϊμάρ, αλλά του προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εκτός του Βραζιλιάνου σταρ, ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να ζήτησε την απομάκρυνση από την πρωταθλήτρια Γαλλία των Κιερέρ, Ντράξλερ, Ντανίλο, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζαβά, Ικάρντι, Σαράμπια, Γκεγιέ, Μπερνάτ, Νταγκμπά και Ρίκο.

Ωστόσο, ο σταρ των Παριζιάνων προέβη σε διάψευση της φήμης μία πολύ συγκεκριμένα λέξη στα social «Fake», που σημαίνει «ψέματα».

Το παραπάνω tweet αποτέλεσε απάντηση στη σχετική δημοσίευση της γνωστής ιστοσελίδας SportBible, η οποία στη συνέχεια διέγραψε το post.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμπαμπέ: Απάντησε με μια λέξη στα περί «εκκαθάρισης» της Παρί, κατόπιν δικής του εισήγησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.