ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ποιον θα φέρει στη θέση του Καμαρά;

Από όλες τις θέσεις που θα ενισχυθεί ο Άρης, αυτή που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στην επίθεση. Και συγκεκριμένα ο Καμαρά.
Άρης: Ποιον θα φέρει στη θέση του Καμαρά;

Πολλούς παίκτες θα πάρει ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Και σε πολλές θέσεις θα ενισχυθεί. Εξάλλου είναι εβδομάδα ανακοινώσεων και εξελίξεων για τους «κίτρινους».

Ήδη ο Ντιόπ είναι κοντά στο να συμφωνήσει. Το ενδιαφέρον θα είναι όμως τι θα κάνει η ομάδα του Μπούργος στην επίθεση. Και ειδικά στον αντικαταστάτη του Καμαρά που πάει Ολυμπιακό

Ο Άρης κινείται αρκετά για τους παίκτες που θα έρθουν στη μεσαία γραμμή, κάτι γίνεται και με στόπερ ενώ από τη μέση και μπροστά ακόμα υπάρχει μια σχετική νηνεμία μετά και το ταξίδι Καρυπίδη στη Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», αυτό που θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον στο φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό των «κιτρίνων» είναι ποιος παίκτης ή παίκτες θα έρθουν στην επίθεση.

Όταν λέμε επίθεση δεν εννοούμε δεξιά και αριστερά αλλά στην κορυφή. Στο 9 και πίσω από τον φορ.

Δεν χρειάζεται επιστημονική ανάλυση πως ο σχεδιασμός θα αλλάξει αν και εφόσον ο Ολυμπιακός πυροδοτήσει το… ενδιαφέρον για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Με τα αν φυσικά δε γίνεται δουλειά και προς το παρόν ο Καρυπίδης και ο Μπούργος το δουλεύουν το ζήτημα με τον Καμαρά στο ρόστερ.

Αυτό που επίσης είναι δεδομένο, είναι πως μείνει-φύγει ο Καμαρά, ο κόσμος του Άρη έχει ποτιστεί με την ιδέα πως θα έρθει στην ομάδα παικταράς με όλη τη σημασία της λέξης.

Για να δούμε τι θα κάνει ο Καρυπίδης…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Αθλητικές ειδήσεις

Άρης: Επιβεβαίωση Sportime – Στην Αθήνα ο Πάπε Σέικ Ντιόπ!

SDNA και εφημερίδα Πρωταθλητής σε ανοιχτή διαδικτυακή (και όχι μόνο) κόντρα – Τι έγινε με το πρωτοσέλιδο της Τρίτης

Γουάντα Νάρα: Η κυρία Ικάρντι ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα (pic)

https://youtu.be/Qu2YCiW5c-U

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ποιον θα φέρει στη θέση του Καμαρά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.