MEDIA

Masterchef τελικός 16/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Το MasterChef έριξε αυλαία με εντυπωσιακό τρόπο και με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή!
Masterchef τελικός 16/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Masterchef τελικός 16/6: Γεμάτο από συγκινήσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να βρίσκεται τον μεγάλο του νικητή!

Η έκτη σεζόν του MasterChef αποδείχθηκε η πλέον ανατρεπτική καθώς πολλά φαβορί έμειναν εκτός πριν καν φτάσουν στον τελικό, εκεί όπου κατάφεραν να βρεθούν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Οι δύο παίκτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να αντέξουν στις δοκιμασίες και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που μπήκαν στον δρόμο τους αυτούς τους 5.5 μήνες μέχρι να ρίξει αυλαία το παιχνίδι.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του τελικού είχε γίνει ξεκάθαρο πως ο βαθμός δυσκολίας και ο πήχης των απαιτήσεων είχαν τοποθετηθεί πολύ ψηλά κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο με την παρουσία της καλύτερης γυναίκας σεφ του κόσμου, Κλερ Σμιθ.

Η Αγγλίδα σεφ βρέθηκε απευθείας από το Λονδίνο στο MasterChef προκειμένου να παρουσιάσει τα πιάτα που της έχουν φέρει βραβεία τριών αστεριών Michelin.

Οι φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά αυτά τα πιάτα, κάτι που τους μετέφερε μεγάλο άγχος που όμως μετατράπηκε σε δημιουργικό και δεν αποτυπώθηκε σε καμία περίπτωση στις προσπάθειες τους.

Masterchef τελικός 16/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Και οι δύο προσπάθειες άφησαν πλήρως ικανοποιημένη την καλεσμένη που ήταν αυτή που είχε τον δύσκολο ρόλο να βαθμολογήσει και να κρίνει ουσιαστικά τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού.

Έτσι και έγινε, με τη νίκη όσον αφορά τη χθεσινή δοκιμασία να κρίνεται στον πόντο και να κάνει την διαφορά σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες που δόθηκαν στις προηγούμενες δοκιμασίες σε Αθήνα και Ιταλία.

Το αποτέλεσμα του μεγάλου νικητή έγινε σε Live μετάδοση, εκεί όπου ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος συγκέντρωσε 58 πόντους έναντι των 53 που μάζεψε η Καλλιόπη και αναδείχθηκε ο επόμενος Έλληνας MasterChef προς επιβεβαίωση των όσων είχε αποκαλύψει πρώτο το Sportime που και τη φετινή σεζόν φρόντιζε να σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις!

Ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη έκανε τη διαφορά, άντεξε όσο κανείς και έφτασε στον πολυπόθητο τίτλο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Masterchef τελικός 16/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα