MEDIA

Δημήτρης Οικονόμου: Χείμαρρος για το διαζύγιο με την Μαρία Αναστασοπούλου

Ο Δημήτρης Οικονόμου απαντά για το «διαζύγιο» με τη Μαρία Αναστασοπούλου ενώ μιλά για τη νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ.
Δημήτρης Οικονόμου: Χείμαρρος για το διαζύγιο με την Μαρία Αναστασοπούλου

Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου εξελίχθηκαν τα τελευταία χρόνια σε κυρίαρχους της πρωινής ζώνης για τον ΣΚΑΪ στην τηλεθέαση, με τους δρόμους τους ωστόσο να χωρίζουν και τον γνωστό δημοσιογράφο να δίνει τη δική του απάντηση.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τις απαιτήσεις που απορρίφθηκαν και την οδήγησαν εκτός καναλιού, με τον ίδιο να αναφέρει σε δηλώσεις του στην «Super Κατερίνα»:

«Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Ούτε αποφασίζεις εσύ αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις κάτι, οτιδήποτε. Στην τηλεόραση σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση ποτέ».

Ερωτηθείς γιατί η Μαρία Αναστασοπούλου φεύγει και πάει στον Γιώργο Παπαδάκη, είπε: «Κανείς δεν συγκρίνεται με τον Γιώργο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ, δεν μπορώ να πω ποτέ κακό για εκείνο». Όσο για το αν θύμωσε, είπε: «Δεν θυμώνω με κανέναν στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει τι είναι σωστό για τον εαυτό του».

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει ώρα έναρξης η εκπομπή του, καθώς όπως είπε ξυπνάει κάθε μέρα από τις 4 παρά και «αυτό μπορεί να αλλάξει».




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Οικονόμου: Χείμαρρος για το διαζύγιο με την Μαρία Αναστασοπούλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα